Veste excelentă: Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2

O veste excelentă! Numărul persoanelor vaccinate a depăşit sâmbătă numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti-COVID.

Author: Mircea Pop sâmbătă 20 februarie 2021 , 14:43

Veste excelentă: Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2
Veste excelentă: Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anunțul a fost făcut chiar de Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare. El a subliniat cât de eficient este procesul de vaccinare în țara noastră.

Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt.

”Le mulțumesc celor care depun un efort considerabil”

Le mulţumesc tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi!”, a transmis Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV.

Citeste si: Bilanț coronavirus România 20 februarie: 2.721 de cazuri noi de COVID-19

Valeriu Gheorghiţă anunțase încă de vineri seară că sâmbătă, numărul persoanelor vaccinate îl va depăşi pe cel al persoanelor infectate de la începutul pandemiei. 

”Cred că e foarte bine că suntem pe acest drum şi sunt convins că, cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare, vom reuşi să redobândim controlul asupra vieţilor noastre şi să putem controla noi pandemia”, a declarat Gheorghiţă. 

Citeste si: Situația elevilor bolnavi de coronavirus, din școli. Anunțul oficial

Bilanț coronavirus 21 februarie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că în ultimele 24 de ore au fost raportate 2.721 de cazuri noi de COVID-19. Totodată, s-au înregistrat 57 de decese. În prezent, la ATI sunt 963 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: Tot mai multe şcoli închise din cauza COVID-19


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si