Veste excelentă: Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer sosesc astăzi în România

O veste excelentă pentru români! O nouă tranşă de doze de vaccin Pfizer BioNTech ajunge luni în România. Vor fi distribuite în mai multe centre din țară.

Mircea Pop, luni 05 aprilie 2021 , 09:02

O veste excelentă: Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer sosesc luni în România
O veste excelentă: Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer sosesc luni în România[Sursa foto: pixabay.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vaccinurile vor fi livrate în România pe cale aeriană. Mai exact, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Noua tranșă conține 511.290 de doze de vaccin Pfizer BioNTech.

”Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră.

Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă”, precizează Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID.

Unde vor ajunge dozele de vaccin

Noile doze de vaccin care vor sosi în țară vor fi distribuite astfel: Centrul Naţional de Stocare Bucureşti: 171.990 doze; Centrul Regional de Depozitare Braşov: 66.690 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 76.050 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 58.500 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 33.930 doze; Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 45.630 doze; Centrul Regional de Depozitare Timişoara: 58.500 doze.

Citeste si: VIDEO- Drama românilor rămași peste hotare. Nu vor veni acasă de Paște

Câți români s-au vaccinat până acum

România a primit până acum 2.863.439 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 2.641.069

au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Citeste si: Câți oameni s-au vaccinat împotriva Sars-Cov-2, în ultimele ore?! Anunțul oficial


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si