Veste mare pentru Corina Dănilă! După 7 ani de procese, actrița a câștigat procesul cu banca la care făcuse un credit uriaș EXCLUSIV

Actrița Corina Dănilă a primit recent o veste mare de la Curtea de Apel București, care a decis un proces în favoarea ei.

Petru Luca, miercuri 21 octombrie 2020 , 09:46

dănilă
Corina Dănilă este o actriță consacrată
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actrița Corina Dănilă a primit recent o veste mare de la Curtea de Apel București, care a decis un proces în favoarea ei. Dănilă (48 de ani) și-a pierdut casa în 2012, în favoarea băncii, după ce nu a mai putut plăti ratele la un credit substanțial, luat în franci elvețieni. Pe când formau un cuplu, prezentatoarea tv Corina Dănilă și Norris Măgeanu au făcut un credit uriaș, de 1,7 milioane lei (458.952 franci elvețieni), bani cu care au garantat achiziționarea unei vile cu etaj într-o localitate de lângă București. 

Curtea de Apel București i-a dat dreptate Corinei Dănilă într-un proces cu o instituție financiară 

Din păcate pentru ei, în 2012, ca urmare a devalorizării galopante a francului elvețian, cei doi - deja separați - nu au mai putut achita ratele, banca intrând în posesia vilei. Deși avea atunci șanse foarte mici de reușită, Corina Dănilă și-a făcut datoria și a atacat ani la rândul în instanțe hotărârea favorabilă creditorilor, sperând într-o minune.

Dănilă
Corina Dănilă a învins banca în instanță

Toamna trecută, însă, după mai multe amânări, instanțele i-au acceptat recursul în dosar,  pe rol - la Curtea de Apel București - fiind până de curând recursul instituției financiare. Numai că, spre marea bucurie a Corinei, instanța a respins și ultima cale de atac a recuperatorilor de credite, decizia fiind pronunțată pe 21 septembrie 2020.   

Citeste si: Actrița Manuela Hărăbor acuză dur guvernul: ”Mai e vreun dubiu că asta a fost ținta principală? Ce-or mai scoate din pix în preajma Praznicului Sfântului Dimitrie?”

Corina Dănilă a rezistat până la vârsta de 48 de ani fără să apeleze la operații estetice, dar până la urmă actrița a recunoscut că a făcut și acest pas. ”Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!!) de @dr.ina.petrescu , un profesionist desăvârșit, o femeie caldă, amuzantă și reconfortantă (și, pe deasupra, o bună prietenă!!) pentru a-mi face o primă intervenție cu acid hialuronic! După cum știți, sunt fără ..."îmbunătățiri"! Dar... vine o vreme pentru toate! Mulțumesc, draga mea!”, a scris actrița la finalul lunii august.  

 

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si