Veste uriasa pentru nostalgicii "Liceenii"! S-a inceput scenariul viitoarei productii din serie: "Reuniunea"

La 32 de ani dupa primul episod al seriei „Liceenii”, actorul Tudor Petrut pregateste reuniunea de clasa pe marile ecrane.

Radu Constantin, miercuri 06 iunie 2018 , 08:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tudor Petrut, alias Serban din „Liceenii”, a anuntat ca a inceput lucrul la scenariul celui mai nou film din seria care i-a facut celebri pe Stefan Banica Jr si Oana Sarbu. Noul proiect are titlul de „Liceenii: Reuniunea” si, conform autorului, va avea un scenariu original care porneste de la aventurile celor mai iubiti adolescenti din anii 80-90, prezentate in filmele „Liceenii” si „Liceenii rock’n’roll”.

„Am asteptat atatia ani si n-am avut curajul nici macar sa deschidem discutia. Am crezut ca nu mai intereseaza pe nimeni. Ca personajele s-au pierdut in eter, prafuite in istoria cinematografiei romanesti. Pana intr-o dupa masa de vara cand reuniti sa depanat amintiri am hotarat ca merita sa continuam povestile unor adolescenti fericiti. Intr-o poveste cu maturi care in suflet au ramas mereu tot adolescenti. Asa a prins contur „Liceenii: Reuniunea”... De la scenariu pana la ecran va fi o cale lunga si anevoioasa. La treaba!”, a spus Tudor Petrut.

Serban, tocilarul din seria „Liceenii”, are astazi 54 de ani si locuieste de ceva vreme in Statele Unite ale Americii. El a continuat sa apara in filme si spoturi publicitare, are propria emisiune la un post de televiziune local pentru comunitatea romaneasca din America si si-a facut un tel din a promova romani de valoare peste Ocean. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si