După ani de suferinţă, astăzi are o speranţă. A fost internat ,în spital şi o întreagă echipă medicală încearcă să-l ajute.

Daca in urma cu doua saptamani nu isi dorea decat sa moara, astazi domnul George a prins o umbra de speranta.

A ajuns la spital. Drumul pana acolo a fost greu si a durat 7 ani. 12 pompieri s-au chinuit mai bine de o ora sa il aduca de la etajul 9 pana la ambulanta pentru ca el sa poata incepe o viata noua.


Oamenii care l-au carat de multe ori pe scari ii cunosc povestea si s-au bucurat ca in sfarsit a reusit. Nu mai avea putere sa spuna nimic. Nu vrea decat sa mai traiasca si fapotul ca este il spital ii da o speranta.

Greutatea a inceput sa ii dea de furca in urma cu 7 ani. De atunci, kilogramele s-au adunat unul cate unul pana au ajuns sa ii puna viata in pericol.
De mai bine de 3 luni nu s-a mai ridicat deloc din pat. Acolo isi astepta sfarsitul pentru ca nimeni nu voia sa il interneze.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si