Traian Băsescu a fost internat de sâmbătă seara la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”. Fostul președinte al României s-ar afla într-o stare destul de gravă, după cum a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Citește și: VIDEO- Traian Băsescu, încă sub supraveghere medicală! Care este starea fostului președinte?

Mitică Dragomir spune că fostul președinte are probleme cu plămânii și este conectat la oxigen.

Dumitru Dragomir dezvăluit că fostul preşedinte al României "este destul de rău", fiind este conectat la oxigen, dar nu știe dacă este intubat sau are doar mască de oxigen.

Mitică Dragomir despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: "Am auzit că e băgat pe oxigen"

”Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău”, a spus Dumitru Dragomir într-o emisiune la  Fanatik.

„E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a adăugat Mitică Dragomir.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fostul președinte al României a fost diagnosticat cu gripa de tip A.

Traian Băsescu a mai fost internat în martie 2022 la Bruxelles după ce i s-a făcut rău, iar atunci diagnosticul a fost bronhopneumopatie cronică și insuficiență respiratorie.

Surse: Celelalte afecțiuni ale lui Traian Băsescu pot da complicații pe fondul gripei

Echipa medicală de aici este destul de discretă în ceea ce privește informațiile oferite despre fostul președinte Traian Băsescu, însă, potrivit surselor StirileKanalD, starea lui de sănătate este ceva mai bună decât la momentul internării.

Traian Băsescu este ținut sub supraveghere pe secția de Boli Infecțioase, unde a fost internat cu diagnosticul de gripă.

Potrivit unor surse Stirile Kanal D, starea lui Traian Băsescu este în curs de îmbunătățire ca urmare a tratamentului administrat.

Fostul președinte al României se află sub monitorizarea medicilor de la Spitalul Militar Central din cauza altor afecțiuni ale fostului presedinte care pot da oricând complicații.

Mici dificultăți de vorbire pentru fostul președinte

Sursele medicale citate susțin că starea sa de sănătate a fostului președinte evoluează spre bine, însă există încă mici dificultăți la vorbire.

Totuși, tratamentul la care a fost supus și-a făcut efectul, afirmă aceleași surse. Potrivit analizelor recente, Băsescu este în curs de vindecare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Noi detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte?

Fostul președinte s-a prezentat la Spitalul Militar în urmă cu 3 zile, acuzând o puternică viroză respiratorie.

Ce probleme medicale mai vechi are Traian Băsescu

În 2014, când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii au semnalat mai multe probleme cardiace. S-a spus, atunci, că Traian Băsescu are ateroscleroză, ca urmare a depunerii pe pereţi vaselor sanguine a grăsimilor şi colesterolului.

În 2006 Băsescu a suferit o operație de hernie de disc iar în 2020 a trecut printr-o operație la inimă. Cu doi ani în urmă, fostul președinte ar fi acuzat din nou probleme cardiace și a fost internat la Bruxelles.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si