Potrivit acestora, ploșnițele au fost găsite pe unele banchete de la parterul clădirii, zonă destinată publicului.

Biblioteca Naţională a României va fi închisă din cauza ploşniţelor

" Dragi prieteni şi utilizatori ai Bibliotecii Naţionale,

Recent am depistat pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deserveşte publicul, anumite insecte parazite (ploşniţe), drept care cu neplăcere vă anunţăm că vom închide Biblioteca Naţională cu două săptămâni mai devreme decât planificaserăm – adică începând de luni, 17 iulie a.c.

Citește și: VIDEO- România se confruntă cu o nouă invazie. Limacșii care pot ucide sunt ca la ei acasă în locuințele românilor

În mod normal, în acest an Biblioteca Naţională urma să fie închisă în perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsecţie, igienizare şi reorganizarea spaţiilor destinate publicului. Dar această situaţie neprevăzută ne-a obligat să devansăm acest termen.” scrie  Biblioteca Naţională a României  pe Facebook.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Biblioteca Națională va fi închisă începând cu data de 17 iulie, urmând să fie redeschisă luni, 4 septembrie.

Povestea inedită a unei românce: a fost ciupită de ploșnite într-un hotel din țară și a ajuns la spital

Românca a trecut prin clipe de groază după ce a fost mușcată de mai multe ploșnițe. Ea a fost cazată la un hotel din România, într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni pentru relaxare. Ea a fost ciupită de ploșnițe, iar la scurt timp a ajuns la spital.

Aceasta a rămas dezamăgită de organizarea hotelului și a povestit întreaga experiență neplăcută pe Facebook, pentru a le atrage atenția oamenilor.

Citește și: Pericolul din gospodării. Un bărbat a descoperit un cuib misterios de insecte: ”Nu umblați, sunați la 112!"

Femeia a vrut să se relaxeze la un hotel dintr-o stațiune balneară din România, însă ce a urmat a dezamăgit-o total. După clipele de groază petrecute la hotel, ea a fost dezamăgită și de reacția personalului hotelului. Imediat, românca a luat măsuri și a povestit întâmplarea pe Facebook, pentru a-i feri pe alți oameni de aceste momente.

Experiență neplăcută într-un hotel din România

După poveștile care mai de care din vacanțele de pe litoral, urmează stațiunile balneare pe care românii le aleg pentru relaxare. O turistă româncă a trăit o experiență dezamăgitoare, după ce a ajuns la spital, în loc să se bucure de sejur.

Femeia a mers la spital după ce a fost ciupită de ploșnițe. Insectele au ciupit-o la hotel până a fost nevoie de spitalizare. După ce i-au apărut bube pe picioare, femeia a căutat motivul și l-a găsit sub saltea, unde erau o grămadă de ploșnițe.

Citește și: VIDEO- Viespea africană, inofensivă cu oamenii. Probabilitatea de a fi înțepat de viespea africană este foarte mică

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Victima a mers la recepția hotelului, iar recepționera a refuzat să-i înapoieze banii după acest moment nefericit. Astfel că o prietenă de-a turistei a publicat o postare prin care explică ce s-a întâmplat, cu scopul de a-i feri și pe ceilalți oameni de astfel de experiențe.

„Momentan prietena mea care s-a întors de aici, este in concediu medical, este ciupită maxim de PLOȘNIȚE din patul hotelului. Nu a rezistat decât 3 zile, noaptea la ora 1.20 s-a dus la recepție si a anunțat că pleacă, si recepționera cu zâmbetul pe buze i-a spus ca nu poate sa ii înapoieze banii pe sejur si tratament( 3650 de lei), si ca nu știe de PLOȘNIȚE. Când s-a întors in camera să strângă bagajele si a ridicat salteaua, colcăiau. Cu o zi înainte fusese la farmacie sa cumpere ceva crezând ca este vreo urticarie alimentara, farmacista i-a răspuns la salut, apoi s-a dus direct la raft sa ii caute Advartan si loțiune de varicelă. Revenind la tejghea a întrebat,, sunteți la Mureș, nu?". Deci si farmacista știe de PLOȘNIȚE. Cert este ca tot etajul 1 si 2 au PLOȘNIȚE, deși am găsit recenzii pe google încă din urmă cu două luni despre ele, și nu se curăță. Cred ca este deja o afacere, vine omul se cazează, plătește sejurul si tratamentul, sta 2-3 zile cat rezistă la coșcovitul ploșnițelor, apoi fuge acasă. Prietena a sosit acasă cum vedeți in foto, este plina si pe spate, pe față, la subraț, pe burtă, tot....", a povestit femeia pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si