Băiețelul în vârstă de 8 ani, fiul unei românce, a fost obligat ani la rând de tatăl său să învețe printre schelete și cranii.

Tatăl abuziv, un italian în vârstă de 57 de ani, a recurs la aceste mijloace terifiante pentru a-i demonstra fiului său ce pedeapsă riscă în cazul în care va luat note mici la școală, scrie Corriere della Sera, care îl numește pe "Luca", copilul abuzat, menționând că este un prenume fictiv.

Băiatul începuse să se teamă că va ajunge chiar să fie omorât de propriul tată, menționează sursa citată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Românii din Spania se întorc acasă. Care sunt condițiile de muncă care au determinat peste 270.000 de români să revină în țară

Mama a fost bătute de fiecare dată când încerca să-și salveze fiul

Deoarece a încercat să-l salveze pe Luca din casa groazei, mama de cetățenie română a fost legată de pat și agresată de partenerul ei de fiecare dată când a protestat față de torturile psihice la care a fost supus copilul. 

Românca a reușit în cele din urmă să părăsească locuința de coșmar împreună cu Luca, apoi a cerut ajutor serviciilor sociale și s-a constituit parte civilă în procesul împotriva soțului.

În instanță, judecătorul l-a condamnat pe tatăl lui Luca- un muncitor din Calabria care trăia la Roma- la trei ani de închisoare, sub acuzația de rele tratamente și amenințări în familie.

Presa din peninsulă mai notează că pedeapsa a fost mai severă decât cea cerută de procuror iar bărbatul a fost decăzut din drepturile părintești.

Citeste si: Numărul românilor care dețin Revolut și care au călătorit în străinătate în 2021 a crescut de aproape patru ori comparativ cu 2020


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si