Viata unei pensionare care nu mai facuse o baie de 13 ani s-a schimbat complet datorita unei vecine cu suflet mare

Viata unei pensionare din Londra, cu probleme pshihice, s-a schimbat complet dupa ce o vecina cu suflet mare i-a oferit ajutorul. Batrana nu mai facuse o baie de mai bine de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil. In zece zile, vecina generoasa i-a curatat batranei apartamentul si i-a inlocuit mobila stricata.

A.S., vineri 07 octombrie 2016 , 13:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lucy Ashen este vecina cu batrana de 21 de ani, dar a descoperit abia recent starea deplorabila in care traia aceasta. Pensionara, care nu se afla in deplinatatea capacitatilor mintale, nu mai facuse o baie de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil.
Lucy si-a rugat prietenii sa o ajute cu ce pot pe batrana, astfel ca in 10 zile casa acesteia arata complet diferit. Mobila stricata a fost inlocuita, televizorul care nu mai functiona de 4 ani a fosr reparat. Oamenii au donat haine si alimente pentru batarna care traieste singura si nu a primit pana acum niciun ajutor de la nimeni.
Mai mult, cei trei copii ai lui Lucy au venit si ei in casa pensionarei, i-au pieptanat parul si au cantat cantece cu aceasta, relateaza Daily Mail.

Lucy Ashen este vecina cu batrana de 21 de ani, dar a descoperit abia recent conditiile inumane in care traia aceasta. Pensionara, care nu se afla in deplinatatea capacitatilor mintale, nu mai facuse o baie de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil.

Lucy si-a rugat prietenii sa o ajute cu ce pot pe batrana, astfel ca in 10 zile casa acesteia arata complet diferit.

Mobila stricata a fost inlocuita, televizorul care nu mai functiona de 4 ani a fost reparat. Oamenii au donat haine si alimente pentru batrana care traieste singura si nu a primit pana acum niciun ajutor de la nimeni.

Mai mult, cei trei copii ai lui Lucy au venit si ei in casa pensionarei, i-au pieptanat parul si au cantat cantece cu aceasta, relateaza Daily Mail.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si