Ioan Burculeț consideră că planeta Uranus își pune amprenta pe destinul României.

”Nu întâmplător analiza anului 2019 mi-a atras atenția către final de an, începând cu ultimul trimestru, mai concret din a doua parte a lunii octombrie 2019, în care prezența planetei Uranus își va pune amprenta pentru a patra oară în ceea ce înseamnă destinul României în ultimii 43 de ani!

De-a lungul timpurilor, influența lui în evenimentele sociale a adus marile schimbări, revoluții sau mișcări la care nu s-a așteptat nimeni, așa cum a fost modelul Revoluției Franceze din anul 1789, care și-a pus amprenta și în țara noastră în vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza când a fost reformat statul Român prin deciziile la nivel politic, social și economic la acea vreme. “Pentru prima data, anul 1977 avea să aducă manifestarea și simbolistica planetei Uranus, fapt care a coincis la vremea respectivă cu marele cutremur de 7,1, însă evenimentele din planul politicului la vremea respectivă au marcat nemulțumirile minerilor care și-au întrerupt activitatea în vara anului și au dorit o întrevedere cu acesta pentru solutionarea nemulțumirilor la acea vreme” – sursa Wikipedia.

De asemenea, în anul 1977 au avut loc schimbările și reformulările în structura securității naționale la acea vreme, faptul că gen. Iulian Vlad a început să avanseze în funcție, și nu întâmplător îl aduc în prim plan, pentru că el a avut un rol de destin la evenimentele de la finalul anului 1989, când din nou, pentru a doua oară, Uranus aspecta negativ sectorul casei astrologice care avea directă legătură cu regele, președintele și guvernul: s-a

produs revoluția.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Se cunosc urmările vizitei cuplului Ceaușescu în Statele Unite din anul 1978, când la ieșirea din hotelul unde erau cazați, au fost huiduiți de un grup de maghiari, moment de scindare și în elementele de securitate ale

cuplului la acea vreme.

 

Al doilea moment important ca formă de manifestare a simbolisticii planetei Uranus, nu întâmplător a coincis cu decembrie 1989, final de an în care impactul și influența lui Uranus pe întreg parcursul anului 1990 dar cu începere din noiembrie 1989, s-a declanșat revolta – definiția planetei Uranus în astrologie, revoluția. Interesant este că la vremea respectivă,  și nu l-am adus degeaba în discuție și analiză pe gen. Iulian N. Vlad, care din 1977 a început să urce în plan socio-profesional, la evenimentele din luna decembrie 1989, astrologic, el a avut un rol coordonat de Destin și anume aspectele din harta acestuia s-au contopit frumos peste astrograma României, care au determinat stoparea unui măcel intern și reducerea numărului de victime, pentru că în cartea scrisă de Aurel I. Rogojan – “Iulian N. Vlad Confesiuni pentru Istorie” acesta ar fi dat ordin ca Securitatea să nu tragă în mulțime. Nodul Nord (destinul) peste Soarele din casa a 8-a (moartea) a României a făcut posibil acest lucru din punct de vedere astrologic!

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Pe când unii vor considera niște aberații aceste “coincidențe” sau “similitudini”, ele ca abordare astrologică și-au făcut treaba destul de bine sub impulsul acelorași efecte mai puțin plăcute când vorbim de manifestarea planetei Uranus.

În România, la vremea respectivă, s-a scindat puterea și a venit alt președinte!

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În același timp să nu uităm evenimentele din 13 iunie 1990, când minerii au venit să restabilească ordinea în Capitală și dacă facem o paralelă logică, acțiunile din vara lui 1977 au nuanțat același element!

Revin în anul 2007 și prezența lui Uranus în același sector de activitate. Regele, președintele, guvernul României aveau să fie sub impactul și influența lui Uranus care nu întâmplător avea să aducă două evenimente importante pentru țara noastră!

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeţ a prevăzut problema de sănătate a Gabrielei Firea! Ce a spus despre primarul Capitalei

Primul se consumă la 1 ianuarie 2007 odată cu intrarea României în Uniunea Europeană alături de Bulgaria.  Al doilea element a fost suspendarea președintelui de la vremea respectivă și este vorba despre mandatul lui Traian Băsescu care în urma deciziilor din opozitie a fost suspendat. Organizarea uneui referendum si celebrul 332, au fost doar câteva din efectele vizibile ca mod de manifestare în toată “splendoarea” planetei Uranus.

Astrologul Ioan Burculeț, despre efectele lui Uranus: ”Aceste elemente se vor resimți din a doua parte a lui octombrie”

Următorul interval de timp în care aceste elemente se vor resimți vizibil în Destinul și înșiruirea evenimentelor din țara noastră își va pune amprenta din a doua parte a lunii octombrie 2019,  până la final de an dar și în continuarea anului 2020 pentru aproximativ 10 luni!

Această abordare astrologică a venit ca un studiu al “concidențelor” și cumului de evenimente în decursul celor 42 de ani în care Uranus a fost poziționat doar de trei ori în acest interval și va urma finalul anului 2019 pe care il voi trata in alt episod!”, este analiza astrologică a lui Ioan Burculeț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si