Chipul lui Iisus, surprins înainte de Crăciun, deasupra Mănăstirii Petru Vodă? Iată imaginile realizate de specialistul în astrologie Ioan Burculeţ EXCLUSIV

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ spune că a surprins, în fotografii, chipul lui Iisus în norii de deasupra mănăstirii Petru Vodă.

C.L., joi 27 decembrie 2018 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Imaginile pe care astrologul Ioan Burculeţ ni le-a trimis au fost realizate sâmbăta trecută, înainte de Crăciun. Specialistul susţine că fotografiile au fost făcute în acceaşi zi şi că în norii de deasupra mănăstirii se pot distinge mai multe chipuri.

”Cum niciodată “Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!” se pare că vorbele românului ascund dincolo de zicători, o mare înţelepciune.

Uite aşa îmi programasem să fiu pe cu totul alte meleaguri în lume şi iată că destinul mi-a călăuzit paşii spre o altă locaţie înaintea sărbătorilor de Crăciun, chiar la noi în ţară! Aşa că, pe drumurile ţării noastre, m-am simţit deosebit după 6 ore de mers, pentru că am ajuns acolo unde aveam să remarc, mirat puţin, că a fost o zi cu totul interesantă.


Sâmbătă, 23 decembrie a fost o zi în care norii şi Soarele se jucau deasupra noastră. Locaţia a fost una cunoscută multora: Petru Vodă, locul unde vulturii se joacă în curenţii de aer cu ale lor aripi larg desfăcute şi parcă ne văd de acolo de sus pe fiecare în parte. O zi superbă care şi-a meritat efortul, ţinând cont că era ceva lume pe acolo cu toate că peste numai o zi, avea să fie Ajunul Crăciunului.

După două ore de “pelerinaj” la faţa locului, ceva mi-a atras atenţia pe cer şi am scos telefonul să fac câteva instantanee! Pentru aproximativ 7 minute la finalul incursiunii mele, norii au căpătat o altă coloratură, Cerurile parcă s-au deschis şi ceea ce mi-a atras atenţia a fost Soarele şi jocul norilor în figurine.

Chipul lui Iisus deasupra Mănăstirii Petru Vodă? Care a fost conjunctura astrologică din acea zi

Faptul că se contura chipul Mântuitorului, apoi al Arhanghelul Gavril şi încă o figurină ciudată a unui “Sultan” – aşa l-am denumit – a dat frâu liber compoziţiei vizuale la descifrarea fotografiilor când am revenit acasă alaturi de familie să ne bucurăm de Sărbători.

Categoric că nu aş putea numi acest aspect un “fenomen”, însă mă gândesc că toate s-au petrecut într-un loc deosebit unde odihneşte arhimandritul Iustin Pârvu şi că el, prin devotamentul lui la cele sfinte, mi-a atras atenţia să zăbovesc mai

mult la fotografiile făcute!

Că mă înşel sau nu, rămâne la părerea fiecăruia şi nu există o explicaţie. O zi aparte cu apariţii neconcludente la prima vedere, dar pe care, ulterior, ochiul uman a început să le observe în profunzime!


 
Ţinând cont că fiecare are propriul sistem de valori şi fiecare poate interpreta orice, inconfundabila imagine a lui Iisus şi a “Sultanului”, mie unuia mi-a atras atenţia şi când te gândeşti că dincolo de griji, supărări, norii de deasupra ţării noastre au
arătat că există şi indicii interesante care poate deseori ar trebui să ne dea de gândit, mai mult sau mai puţin, în funcţie de “imaginaţia” fiecăruia, tocmai din acest punct de vedere m-am gândit la titulatura: “Ajun de Crăciun interesant!”

În rest, nu există cuvinte pentru a descrie acest fenomen sau ceea ce mulţi dintre noi simţim la un moment dat. Că o fi de bine sau de rău, în planul acesta nu îmi dau cu părerea.
Din punct de vedere astrologic, pentru momentul respectiv, configuraţia astrologică Marea Piramidă între cele 3 elemente mistice Luna în Rac- Neptun în constelaţia Peşti şi Venus din Scorpion, ca formă de manifestare au făcut posibile toate aceste forme în plină desfăşurare, pentru noi oamenii!"
, ne-a spus Ioan Burculeţ, autorul Constelatiei Destinului ,  referindu-se la imaginile suprinse la Mănăstirea Petru Vodă din Neamţ.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată... Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
spotmedia.ro
Menghina lui Cîţu și datoria lui Iohannis. Coada pisicii Menghina lui Cîţu și datoria lui Iohannis. Coada pisicii
b1.ro
Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul... Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul Lucian Bode
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si