Victor a murit fulgerător la 24 de ani. El a sfârșit înecat în râul Argeș. Pompierii l-au găsit și l-au adus la mal în urmă cu puțin timp.

Citește si: Un tânăr de 18 ani a murit înecat în Mamaia

Victima a fost găsită astăzi, după a treia zi de căutări. Trupul lui Victor a fost găsit de scafandrii de la ISU Giurgiu, la aproximativ 2 km de locul în care a fost văzut ultima oară.

Moarte cumplită pentru Victor

Autoritățile i-au găsit trupul băiatului dat dispărut duminică. Scafandrii l-au adus la mal, iar medicii de la Serviciul de Ambulanță Județeană Giurgiu au declarat decesul. În acest moment se așteaptă legistul de la SML care va prelua trupul pentru efectuarea necropsiei.

Citește si: Radu, tânărul care a murit în vacanță în Grecia, condus pe ultimul drum

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Românul, în vârstă de 24 de ani, era căutat de scafandri încă de duminică după-amiaza. El a mers la scăldat cu prietenii, în apropierea podului construit peste râul Argeș, la km 36 al autostrăzii A1.

VICTOR

Victor a murit înecat.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: Un adolescent de 15 ani s-a înecat în lacul „Laguna Albastră”

Victor a intrat în apa râului și, la un moment dat, a alunecat într-o zonă cu denivelări și nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Condoleanțe familiei!

Citește si: Radu, românul care s-a înecat în Lefkada, se pregătea de nuntă. Logodnica lui este acum în stare de șoc

Citește si: Grecia este urmărită de tragedii! Un bărbat în vârstă de 54 a fost găsit mort, după ce a zăcut ore în șir pe șezlong, în Creta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si