Victor de la "Puterea Dragostei", acuzat că îl imită pe Cristi Marinescu în oglinda din baie. "Crede că e șeful casei"

Cristi Marinescu și Victor Vega au intrat într-un conflict deschis în ultima ediție a emisiunii "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Victor îl acuză pe Marinescu că minte și că nu este un model pentru el.

Author: Razvan Ilie vineri 13 august 2021 , 11:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maria a dezvăluit un amănunt despre Victor care a reieșit din discuțiile dintre băieți. "Mi-a zis cineva că tu acasă te uiți la clipurile în care Marinescu vorbește și după aceea repeți în oglindă în baie", l-a acuzat Maria pe Victor, spre amuzamentul lui Marinescu.

Victor a reacționat dur și a spus că sunt numai minciuni: "Niciodată! Auzi ce afirmații face Maria, niciodată! Nu o să iau niciodată exemplu de la Marinescu, el nu e un exemplu în casa asta. E o competiție, fiecare suntem egali. El s-a afirmat singur că e șeful în casa asta, că fără el nu putem vorbi aici, că cine-i el...",

a ripostat Victor.

Citeste si: Andra Volos, fostă concurentă„ Puterea Dragostei”, în plin scandal în timp ce se află în Italia

"Sunt numai minciuni"

Cristi Marinescu spune că afirmația făcută de Maria a auzit-o și el de mai multe ori, inclusiv la vestiar. "Am auzit că se uită la secvențe cu mine din emisiune". Victor l-a acuzat pe celălalt concurent că este mincinos.

"Nu ți-e rușine de tine, la ce minciuni poți să spui?! Nu pot să mă contrazic cu o persoană care minte. Tu mă cauți pe mine, tu te înclini în fața mea", a reacționat Victor.

Citeste si: Cine este, de fapt, Ioana de la „Puterea Dragostei”?! N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă tânăra

Victor către Marinescu: "Tu mă cauți pe mine, tu te înclini în fața mea"

Concurentul recent intrat în casa de la Puterea Dragostei i-a amintit lui Marinescu momentele în care venea câte o fată nouă în casa băieților și Marinescu îl prezenta pe Victor și se înclina în fața lui: "A zis: Bravo, Victor, că tu ești cel mai frumos. Eu i-am mulțumit că mă place".    

Disputa nu s-a oprit aici, ci Marinescu a spus tuturor că postările sale de pe Instagram sunt apreciate cu Like de Victor. "Sunt un coleg adevărat. Domnișoara Cristina, eu țin la el", s-a apărat Victor.  

Vezi incidentul din emisiune aici: 

Conflicte mai vechi între Cristi Marinescu și Victor

În urmă cu două săptămâni, Cristi Marinescu s-a arătat deranjat de apropierea pe care Victor a arătat-o pentru Maria fost sa iubita din casa "Puterea Dragostei", dar și de glumele lui Radu pe acest subiect. "Nu are rost să facem caterincă pe acest subiect", a izbucnit atunci Marinescu.

Cristi Marinescu l-a atacat pe Victor când  acesta s-a apropiat prea mult de Maria, fosta sa iubită, și s-a oferit să o suțină sufletește. "Victor! da, am rănit-o de multe ori! Vrei tu să ai grijă de ea?!", a sărit ca ars Cristi Marinescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si