Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", furios pe un concurent care s-a apropiat de Maria

Cristi Marinescu s-a arătat deranjat de apropierea pe care Victor a arătat-o pentru Maria fost sa iubita din casa "Puterea Dragostei", dar și de glumele lui Radu pe acest subiect. "Nu are rost să facem caterincă pe acest subiect", a izbucnit Marinescu.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 31 iulie 2021 , 12:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristi Marinescu l-a atacat pe Victor când acesta s-a apropiat prea mult de Maria, fosta sa iubită, și s-a oferit să o suțină sufletește.

"Victor! da, am rănit-o de multe ori! Vrei tu să ai grijă de ea?!", a sărit ca ars Cristi Marinescu.

Citeste si: Andra Volos, scandal cu urmăritorii săi de pe Instagram: ”Șobolanii nu au păreri”

Reacția lui Victor a fost una ofensivă: "Eu am discutat de mai multe ori cu ea și ea a zis că are nevoie de susținere, ceea ce eu văd că tu nu i-ai oferit". La acel moment, Radu l-a provocat pe Victor, cum face de obicei în emisiune:

"Păi, oferă-i tu susținere, Victore. că de-aia ești acolo și ești bărbat adevărat", a spus concurentul care s-a obișnuit să-i tachineze pe unii colegi.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

"Nu vreau să-i ofer susținerea mea, doar am vrut să discut niște aspecte cu fata aceasta. Nu am de ce să mă bag într-o relație, simplu", s-a apărat Victor.

Vezi întregul moment din casa "Puterea Dragostei" mai jos:

Maria: "Nu poți să arunci cu noroi în unii oameni"

Maria a intervenit în discuția dintre băieți: "Eu am inițiat discuția, nu a venit băiatul peste mine", după care s-a enervat la acuzațiile lui Victor că au jucat teatru.

"Tu nu mă cunoști pe mine, nu m-ai văzut nici în afara casei și nu știi cum sunt eu. Așa că nu poți să vii și să arunci cu noroi în anumite persoane și să-i acuzi că sunt falși", a spus Maria.

Cristian Marinescu și Maria au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări în ultimele luni, în casa Puterea dragostei.

Maria și Marinescu, o relație complicată 

Cei doi au anunțat că se despart definitiv, însă iubirea pe care și-o poartă îi aduce mereu unul lângă celălalt. 

Cristi Marinescu a declarat în urmă cu trei săptămâni către fosta sa iubită, Maria:    "Țin în continuare la tine, dar nu te mai vreau lângă mine"

Într-o emisiune mai veche de la Puterea Dragostei, Marinescu a decis să-i spună fostei sale iubite, Maria, tot ce are pe suflet. Bărbatul îi spune Mariei că încă ține la ea, însă nu o mai vrea alături de el în competiție. 

Până acum, Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori invocând că nu se mai înțeleg. Se pare că în prezent se întâmplă aceeași situație între cei doi, astfel că aceștia au luat decizia de a pune punct relației definitiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si