Victor Becali, atac la adresa Elenei Udrea după ieşirea din închisoare! ”Nu am plecat în Costa Rica!”

Victor Becali vorbeşte, la câteva luni de la eliberarea condiţionată, despre deciziile pe care le-a luat înainte de a intra în puşcărie!

Lia Popescu, joi 17 ianuarie 2019 , 21:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victor Becali a  fost eliberat condiţionat din închisoare în luna octombrie a anului trecut, după ce şi-a ispăşit trei sferturi din pedeapsă atât în Dosarul Transferurilor, cât şi în dosarul pentru mituirea judecătoarei Terceanu!

În vârstă de 57 de ani, Victor Becali a stat adupă gratii nu mai puţin de 54 de luni şi a îndurat acolo tot chinul unei detenţii, condiţii grele, percheziţii obligatori şi multă muncă. ”Prima noapte la puşcărie a fost cea mai grea! Ne-am predat, ne-au cazat... închisoarea nu este nici iadul pe pământ, dar nici o bucurie. Am lucrat la spălătorie, dar şi la un atelier care se ocupa cu de toate”, a spus fostul impresar pentru gsp.ro!

Victor Becali a spus totul despre puşcărie! ”Îţi asumi dacă eşti bărbat”

Victor Becali a spus totul despre puşcărie, dar a ţinut să arunce şi câteva săgeţi către cei care s-au sustras arestărilor, printre care şi Elena Udrea! Cu o sinceritate dezarmantă, bărbatul a precizat. ”Sunt împăcat, din moment ce mi-am asumat  pedeapsa şi m-am predat! Nu am plecat nici în Guatemala, nici în Costa Rica sau în alte destinaţii exotice. Asta e...Nu m-am gândit niciodată să fac aşa ceva! Niciodată! Indiferent care ar fi fost pedeapsa! Îţi asumi dacă eşti bărbat. Aş fi putut să o fac şi poate aş fi fost mai liniştit, dar nici măcar nu m-am gândit. M-au condamnat, m-am predat, mi-am executat pedeapsa mai mult decât trebui”, a declarat Becali.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si