VIDEO - A dispărut fără urmă pistolarul care a scos arma pe geam în trafic

Pistolarul din Oltenia care a ameninţat un şofer în trafic este dispărut fără urmă. Abia acum, la 11 zile, casa i-a fost percheziționată de polițiști.

Author: Iulian Ciurea marți 02 martie 2021 , 19:33

disparut pistolarul
După ce s-a văzut liber, tânărul și-a vândut bolidul roșu și a plecat, se pare, din țară.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Relaxat, la volanul mașinii cu care a gonit pe șoselele din Dolj și mândru de achiziția sa.

Așa se afișa pe facebook Mary Mocea, individul de 22 de ani, care ținea, în locuința sa mai multe pistoale tip air-soft. Polițiștii le-au descoperit recent, în urma unei percheziții domiciliare, de unde au sustras și mai multe cartușe cu bile. Cel mai probabil, armele erau folosite la intimidare, la fel ca în cazul conflictului din trafic.

Abia după apariția acestor imagini au fost făcute percheziții acasă la individ. Până atunci, tânărul a fost doar audiat și cercetat în libertate, pentru că inițial nu i-a fost găsita asupra lui nicio armă.

Pistolarul din trafic, dispărut fără urmă din țară

După ce s-a văzut liber, tânărul și-a vândut bolidul roșu și a plecat, se pare, din țară.

„Acesta a negat că a avut asupra să un pistol, fie el și de jucărie. Însă, bineînțeles, acum, având în vedere și imaginile apărute în spațiul public, este necesară o reaudiere a persoanei respective”, spune poliția din Dolj.

„Era o replica tip air-soft iar procurorul nu a considerat necesara masura luarii unei masuri preventive. Cand reactia a fost de blamare a usurintei cu care a fost tratata fapta acelui individ, procurorul a solicitat reaudierea barbatului dar acesta este plecat din tara”, spun polițiștii.

Localnicii spun că pistolarul din trafic locuia mai mult în străinătate

Localnicii din Sălcuța spun că tânărul locuia mai mult în afara țării, astfel că nimeni nu știe de fapt cu ce se ocupa.

„El a fost în ultimul timp plecat în Londra, din câte am înțeles. Este o persoană mai... irascibilă. Mai mult de atât, nu știu nimic”, spune primarul.

„Poate să bage frica în toți copiii. Cum ar fi să se oprească unul pe stradă, să scoată pistolul la tine!?”, spun localnicii.

Dacă tânărul va fi identificat, acesta va fi reaudiat, și se poate alege cu amendă sau riscă închisoarea de la 3 luni la un an pentru infracțiunea de amenințare. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si