„Astăzi încep înscrierile la liceu, după ce peste 100.000 de elevi au trecut cu succes examenul de Evaluare Națională. Cum se completează corect fișele, dar și ce licee sunt cele mai vânate, știe colega mea, Alexandra Cosman”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citește și: Închis pentru viol, un elev din Brăila a luat 10 BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”

Elevii au la dispoziție o săptămână ca să depună fișa de înscriere la liceu

Alexandra Cosman, reporter: Elevii au la dispoziție o săptămână pentru a depune, ajutați de părinți și de diriginți, fișele de înscriere la liceu. Pe 22 are loc trimiterea listelor către licee, iar pe 24, repartizarea computerizată. Ei trebuie să completeze această fișă și să bifeze cât mai multe opțiuni de licee dorite, astfel încât să fie siguri că vor obține înscrierea la unul dintre licee. Pe prima pagină au de completat datele personale și notele obținute la Evaluarea Națională. După care, urmează zona cu opțiunile pentru liceu.

Citește și: Topul celor mai bune licee din București în 2024

Alexandra Cosman, reporter: Totodată, se recomandă completarea fișei de înscriere la liceu cu efectuarea unor alegeri oneste, respectiv să bifăm licee unde știm că avem șanse să fim admiși, raportate la rezultatele obținute la Evaluarea Națională 2024. Printre cele mai căutate licee sunt: Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, acolo unde ultima medie de admitere a fost 9.70, dar și Colegiul Național „Sfântul Sava” și „Gheorghe Lazăr”. Acestea în topul preferințelor elevilor din București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si