În eveniment au fost implicate trei autoturisme, iar trei persoane au fost rănite. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, două dintre victime sunt încarcerate şi se află în "cod roşu" medical, adică sunt în stare gravă. Cea de-a treia persoană nu are răni grave.

Citeste si: Augustin Lazăr: Secţia parchetelor militare a înaintat instanţei rechizitoriul în dosarul Revoluţiei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Pompierii acţionează pentru evacuarea celor două persoane încarcerate", a precizat Roşca pentru BIHOREANUL.

În eveniment au fost implicate un Opel, un Renault și un Seat. Cel puțin una dintre ele are numere de Bihor. O altă mașină implicată are numere de Ungaria.

"Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost la ora 14.07. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, pe Şoseaua Borşului, fiind implicate 3 autoturisme. Din datele pe care le avem, sunt 3 victime din autoturisme diferite.

Traficul rutier nu este blocat", a precizat comisatul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Citeste si: VIDEO| Madonna, Jennifer Lopez sau Lady Gaga poarta bijuterii create de o talentata romanca! Cum a ajuns Narcisa sa produca bijuterii pentru starurile lumii?

La faţa locului s-au deplasat numeroase forţe de intervenţie. De la ISU Crişana a fost trimis echipajul de descarcerare grea, echipajul de pompieri militari paramedici, echipajul TIM SMURD Oradea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru supraveghere.

De asemenea, au intervenit şi trei ambulanţe din cadrul SAJ Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si