„Accident, în această dimineață, la Cariera Roșia, din județul Gorj. O mașină în care se aflau șase muncitori a intrat într-o bandă transportoare. Șoferul și alți trei pasageri au ajuns a spital. Cum s-a întâmplat totul știe colega mea, Teodora Argint”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Accident grav la Cariera Roșia din Gorj

„Bună ziua, Cristina și bun găsit tuturor! Deși în accident a fost implicată o autospecială a pompierilor se pare că, de fapt, această mașină aparținea unui operator economic ce transporta cu ea muncitorii la Cariera Roșia.

În mașină se aflau șase persoane care urmau să intre la serviciu în această dimineață. Pe drum, însă, șoferul în vârstă de 52 de ani nu a fost atent și atunci când a virat la dreapta a intrat cu putere într-o bandă transportatoare din cadrul minei. Patru persoane au ajuns la spital printre care și șoferul care în acest moment se află în stare gravă și asta pentru că el a rămas încarcerat inițial în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l extrage din vehicul. Acum se află pe patul de spital și are fracturi la picioare. Alte trei persoane se află la spital, dar, din fericire, leziunile lor nu le pun în pericol viața. Acum polițiștii se află la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce anume s a întâmplat”, a transmis Teodora Argint, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Accident grav cu un microbuz la ieșirea din Buzău. Sunt mai mulți copii implicați. Plan Roșu de intervenție

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: