VIDEO | Afacerile care fac bine. Banii sunt redistribuiți angajaților

Auzim tot mai des tineri din centre de plasament sau de etnie roma dornici sa munceasca, insa multi patroni se feresc sa-i angajeze. Din fericire, au aparut si patroni care isi dedica afacerile cazurilor defavorizate. Ii angajeaza pe acesti oameni, iar banii castigati se duc tot spre cauze nobile.

D.S., miercuri 03 iulie 2019 , 20:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In acest atelier din Bucuresti lucreaza 30 de barbati de etnie roma. Sunt angajatii lui Khalid - un palestinian venit in Romania in anii '80 cu un grup de refugiati. A vrut ca prin aceasta afacere sa dea o sansa categoriilor defavorizate.

Nevers are 56 de ani si se trage dintr-o familie de argintari din Ialomita. De mic copil a invatat sa faca bijuterii.

Banii obtinuti din vanzarile atelierului merg tot cauze nobile - cum ar fi consolidari de locuinte si activitati cu copii din familii sarace.

Mai presus de orice e omenia - crede si Stefan - un roman care a trait peste 2 decenii la New York.

Dupa ce s-a intors in Romania - a deschis un restaurant - in care lucreaza tineri care provin din orfelinate sau din medii extrem de sarace.

Stefan Hernandez, manager restaurant: Avem chiar o colega cu o dizabilitate majora, careia starea de sanatate nu ii permite sa lucreze mai mult de 4 ore, dar crede-ma in cele 4 ore performeaza la 110%!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si