VIDEO | Alertă în România! Numărul cazurilor de gripă crește alarmant. Avertismentul lui Adrian Streinu Cercel

Este alertă în România. Creşte alarmant numărul cazurilor de gripă. În doar 24 de ore, au ajuns 141 de bolnavi la Institutul Matei Balş din Capitală. Sezonul epidemiologic este abia la început. Directorul Institutului de Boli Infecţioase, Adrian Streinu Cercel, spune că există un medicament care atenuează simptomele gripei în 24 de ore.

D.S., joi 23 ianuarie 2020 , 12:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

ADRIAN STREINU CERCEL, directorul Institutului „Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel: Te doare capul, faci febra 39-40 de grade, te dor muschii, ai o stare ca si cand ai fi batut e gripa, n-ai nevoie de nici un test. Ai nevoie sa stai naibii acasa, sa te izolezi sa suni medicul de familie 14 06

In doar 24 de ore, doar la spitalul de boli infectioase Matei Bals din Capitala s-au prezentat cu gripa 140 de persoane.

Citeste si: VIDEO | Ore dramatice la școala evacuată din București: „Fiica mea nu putea să respire. Țipau copiii, nu știau de capul lor”

Numărul cazurilor de gripă crește alarmant

ADRIAN STREINU CERCEL: Gripa se trateaza cu medicamente antivirale si exista un medicament osetamivir si in 24 de ore iti ia ca cu mana si obtin doua lucruri: ii merge bine pacientului si nu mai imbolnaveste pe altcineva.

Citeste si: Dr. Streinu-Cercel: Medicamentul care ia gripa ca prin minune

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si