Anchetatorii vorbesc despre legăturile lui Alex Bodi cu gruparea criminală Hells Angels, vestită în toată lumea pentru actele de cruzime de care motocicliștii dau dovadă. Bodi și locotenenții lui ar fi bătut palma în Sibiu cu unul dintre capii Hells Angels. Un român stabilit în Germania care controla acolo zeci de cluburi unde se practica prostituția. 

Citeste si: VIDEO- Pablo Escobar de România, mort de COVID-19

Care sunt legăturile lui Alex Bodi cu motocicliștii „Hells Angels”  

Sunt doar frânturi din mărturiile tinerelor torturate și exploatate sexual de banda de proxeneți controlată de un interlop craiovean și din care procurorii spun că și Alex Bodi făcea parte.

Supranumită „Familia” sau „Frăția”- gruparea ar fi avut legături strânse cu unul din liderii temutei găști de motocicliști „Hells Angels”- acuzați de a lungul anilor de o grămadă de infracțiuni și atrocități.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

E vorba de un individ originar din Mediaș- dar care a plecat în Germania în anii 80! Procurorii l-au investigat minuțios și spun că bărbatul ar avea pe trup- un tatuaj cu chipul lui Vlad Țepeș lângă un avertisment terifiant- inscripționat în piele:

trădătorii vor fi trași prin țeapă!

Potrivit anchetatorilor- el administra mai multe bordeluri în câteva orașe din Germania- acolo unde ar fi ajuns mai multe românce ar fi fost forțate- prin bătăi și amenințări- să se prostitueze.

Una dintre tinerele sechestrate ar fi fost ucisă

Printre tinerele racolate unele nici măcar nu împliniseră 18 ani. Ca să le țină mereu într-o continuă teroare- în încăperile în care erau prizoniere- proxeneții așezau ostentativ pe masă pistoale, săbii, cuțite și aparate cu electroșocuri.

De pe urma fiecărei fete exploatate- gruparea câștiga între 7 mii și 12 mii de euro pe lună- bani din care ele primeau doar cât să nu moară de foame. În rechizitoriul procurorilor se spune că una dintre tinerele obligate să se prostitueze ar fi fost ucisă.

De altfel- gruparea criminală Hells Angels- cea implicată în acest dosar răsunător- e vestită în toată lumea pentru trafic de droguri, trafic de arme, proxenetism, acte de cruzime și chiar asasinate.

Citeste si: VIDEO- Descindere cu mascați la videochat. Cine erau tinerele animatoare

Lider al Hells Angels, capturat în România

La sfârșitul anului trecut- liderul din România al grupării Hells Angels și doi neozeelandezi au fost capturați la noi după o operațiune ca în filme la care au colaborat agenți secreți din Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

La percheziţii au fost folosite drone de supraveghere, fiind găsite într-un depozit 12 motociclete şi două autoturisme de lux, mari sume de bani, o armă letală şi cantitatea de 100 de grame de cocaină.

În dosarul în care este cercetat și Alex Bodi- procurorii au trimis în judecată 30 de persoane- acuzate de trafic de persoane, trafic de minori, spălare de bani și proxenetism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si