Cu groază își amintește sportiva clipele de coșmar prin care a trecut în ultima deplasare a lotului național de bob, din Letonia. Dupa un antrenament, ea si o colega au rămas singure în camera de hotel, după ce restul fetelor au plecat să sărbătorească o zi de naștere.

Antrenorul Paul Neagu a profitat de acest moment și ar fi tăbărât peste tânără.

---SINCRON IOANA GHEORGHE---

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Sportiva a strigat-o pe colega ei, iar in acele momente antrenorul și-ar fi potolit apucăturile bolnave. A incercat să caute susținere din partea colegei, însă tânăra s-ar fi prefăcut că nu ar fi auzit nimic din cele întâmplate.

Antrenorul, băgat în corzi. Acuzații de proxenetism, violență și hărțuire

Când a văzut că este singură împotriva antrenorului, Ioana a luat legătura cu iubitul ei și a plecat imediat din hotelul în care se afla delegația României.

Ioana Gheorghe este sportivă de performanță. În trecut a făcut atletism, insă recent s-a reprofilat către bob- in ciuda poveștilor pe care le auzise despre Paul Neagu. Vreme de un an tânăra a fost martoră la mai multe incidente în care au fost implicate colegele din echipă. Tinerele erau hărțuite cu diverse mesaje obscene, spune ea, iar nu de puține ori antrenorul le-ar fi abuzat.

---SINCRON IOANA GHEORGHE---

Iar acuzațiile nu se opresc aici. Antrenorul ar face parte din cercuri interlope din Constanța, iar fetele pe care le antrenează le-ar fi folosit pentru diverse întâlniri cu oameni cunoscuti, precum Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei. Concret, Paul Neagu le-ar fi forțat pe tinere- atunci când erau in deplasare- să se imbrace provocator și le-ar fi prezentat afaceristilor drept fetițele lui.

---SINCRON Christian Toth, logodnic---

Cei de la Federația Română de Bob consideră că antrenorul acuzat de proxenetism ar fi victima unei înscenări

Disperată să iși găsească dreptatea, Ioana s-a adresat prin intermediul unei scrisori tuturor reprezentanților sportului din România. A povestit cu lux de amănunte cele întâmplate și au fost luate primele măsuri.

Pe de o parte, cei din Federația Română de Bob susțin că iau in calcul faptul că totul ar fi o înscenare, însă după intervenția celor de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Paul Neagu a fost retras de pe postul de antrenor al lotului olimpic până la finalul verificărilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si