Profesorul de sport condamnat pentru sex cu o elevă s-a îngrășat în pandemie! Cum arată astăzi Dan Vișan FOTO

Dan Vișan a fost protagonistul unui scandal uriaș acum 9 ani, când a fost acuzat de o elevă că ar fi întreținut relații sexuale cu ea.

Author: Petru Luca joi 29 octombrie 2020 , 14:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un scandal de proporții a avut loc în decembrie 2011, la liceul "Jean Monnet" din București, acolo unde profesorul de sport Dan Vișan a fost acuzat de o elevă de 17 ani că a forțat-o să întrețină relații intime în timpul unei excursii cu clasa la Predeal.

După un proces de notorietate, Dan Vișan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unei despăgubiri simbolice, de doar un leu, către victimă.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda a recunoscut că e dezamăgită în dragoste! Anamaria a spus că e greu să găsească pe cineva care să o iubească!

Retras din învățământ, Dan Vișan s-a angajat pentru scurt timp ca portar la un hotel din Capitală, confruntându-se acum 5 ani și cu o executare silită venită din partea unei instituții financiare care dorea să-și recupereze creditul acordat profesorului de sport. Ulterior, Vișan a mai încercat câteva joburi sezoniere, dar nu a rezistat foarte mult la nici un angajator. 

Dan Vișan a luat proporții în pandemie și și-a deschis un blog personal

În prezent, Dan Vișan a devenit mult mai activ pe rețelele de socializare, unde postează diverse sfaturi adresate prietenilor virtuali. Mai nou, Vișan și-a făcut și un blog personal, unde postează gândurile lui despre viață, îndemnându-și amicii să intre pe blog și să comenteze. Cu un gabarit mult depășit față de perioada lui de ”glorie”, Dan Vișan ignoră kilogramele în plus și rămâne un timp pus pe glume, dovadă și ultimul text postat. ”Caut o femeie timida la care să-i fie rușine să mă refuze!”, a scris zilele trecute Dan Vișan.

Scandalul din decembrie 2011 l-a afectat profund pe Dan Vișan, care nu a mai profesat de atunci, în contextul în care tânărul era un cadru didactic apreciat de elevi și de corpul profesoral de la liceul Jean Monnet.  

 

   

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si