"Se poartă încă discuții la nivel înalt privind soarta celor 4 tipuri de alegeri din acest an. Guvernanții vor să ajungă la o înțelegere privind comasarea acestora. Diana Buzea ne spune daca au ajuns până acum la un punct comun. Bună seara Diana", a transmis Cristian Sabbagh.

Parlamentarii doresc comasarea alegerilor din acest an

"Buna seara!

Trebuie să mergem anul acesta de 4 ori la vot.

Dar se poarta discuții cu privire la comasarea alegerilor: europarlamentare, locale, parlamentare și în plus trebuie să ne alegem și un nou președinte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Cele două partide aflate la guvernare în acest moment urmează să ia decizia în următoarea sedință de coaliție, cel mai probabil joi. Există deja primele informatii ca PSD și PNL s-au înțeles ca alegerile locale și cele europarlamentare să fie pe data de 9 iunie, deci vedem o primă comasare. Partidele de opoziție, în schimb, au criticat această intenție. În acelasi timp, primul tur al alegerilor prezidențiale va fi în decembrie.

În același timp, odată cu turul 2 al alegerilor prezidențiale vor fi și cele parlamentare, tot în decembrie, spun surse politice", a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Impozitarea concediilor medicale ar putea fi eliminată. Decizia vine la scurt timp după taxarea bolilor cu 10%


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: