Pentru a afla care este situația cu vremea și cât va mai dura acest episod de iarnă de la finalul lunii aprilie, mergem acum la sediul ANM, unde se află colega mea Daniela Mireanu, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Cum va fi vremea în următoarele zile

Dacă săptămâna trecută ne bucuram de temperaturi de vară, iată că acum este destul de frig cât va mai dura însă toată această perioadă de frig știe Raul, meteorolog de serviciu, bun găsit la ce să ne așteptăm bun găsit tuturor

ne așteptăm pe perioada acestei săptămâni?

Citește și: Prognoza meteo de Florii, 1 Mai și Paște 2024, anunțată de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele două săptămâni?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

La oscilație din punct de vedere termic ne situăm ușor sub norme sau în jurul mediilor multi al anuale ale perioadei, adică temperaturi maxime cuprinse în general între 12-20 de grade mai concret pe parcursul zilei de astăzi și pentru ziua de mâine valori de temperatură sub ce ar trebui să avem cum spuneam undeva între 10 și 18 grade la prânz pentru ziua de mâine ușoară încălzire pe partea de vest.

Pentru ziua de poimâine o ușoară încălzire pe partea de sud și est sud est a țării, după care vremea iar se va răci, dar spre sfârșitul săptămânii ne așteptăm la vreme mai caldă decât în mod obișnuit, așadar o încălzire a vremii în toată țara cu valori peste ce ar trebui să avem și cu precipitații foarte puține.

Cum va fi vremea în București?

În București în continuare vreme răcoroasă după cum putem vedea ploi slabe izolate miccolo dimineața în special după care mâine noapte, apoi pe parcursul zilei de poimâine ne așteptăm de asemenea la ploi la averse posibil însoțită de descărcări electrice, iar din punct de vedere termic și aici vom avea parte de variații de temperatură și numai către finalul săptămânii să ne așteptăm la o încălzire înadevăratul sens al cuvântului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si