Orice femeie se bucura de florile primite in dar, iar de Ziua Indragostitilor acestea pot fi cele mai potrivite cadouri.

„Clientii casei fac comenzi din plin dar bineinteles ca sunt persoane care isi aduc aminte pe 14 ca e Ziua Indragostitilor si atunci vin si dau comanda pe loc ”, spun cei care vând flori.

Aranjamentele florale, cele mai căutate în florării de Valentine's Day

Pentru a fi pregatiti cu oferte pentru toate preferintele dar si pentru toate buzunarele, floristii au comandat de peste hotare, fire speciale care vor ajunge in buchete si aranjamente romantice.

„Avem bujori din Chile, trandafiri din Ecuador, o varietate de flori de primavara, specifice acestei perioade”, spun cei care vând flori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei care doresc sa cumpere mai mult decat un buchet de trandafiri rosii, pot opta pentru aranjamente florale cu bujori, eucalypt si frezii parfumate.

Anul acesta, floristii au gandit si pachete speciale in care se regasesc nu doar plantele parfumate dar si alte daruri simbolice de Ziua Indragsotitilor.

„O alta varianta de cadou ar fi cupolele cu trandafiri criogenati, un trandafir natural tinut in acest bol de sticla, ei isi pastreaza frumusetea timp de 25 de ani.

Un alt cadou foarte iubit de catre tineri mai ales sunt ursuletii cu trandafiri din spuma”, spun cei care vând flori.

Pentru ca Ziua Indragostitilor cade duminica florariile din Cluj Napoca, de exemplu- si-au prelungit programul pentru intreg weekendul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si