Departe de civilizație, la adapostul unei asociații, s-a creat vreme de 25 de ani o lume nouă, păstorită de un singur om. De buna voie și nesiliti de nimeni sute de persoane și-au abandonat familiile și l-au urmat hipnotizați.

De ce este acuzat Adi de la Brad

Cristian Andrei: "Acești oameni pe care daca îi iei la bani mărunți îți dai seamă că sunt oameni cu școală de foarte multe ori, merg la un om care are mai putina scoala decat ei pentru ca aceasta e senzatia ca prin simplificare ei se

purifica."

Până într-o zi când unii au realizat că viața lor lua deja o altă întorsătură și au îndrăznit să iasă în față și să vorbească.

Foștii membri îl acuză pe fostul miner autorproclamat guru de abuz sexual, abuz emoțional, exploatare prin muncă, izolarea de propriile familii, constrângerea de a nu merge la medic, de a trece copiii pe numele lui și a nu-i trimite la școală.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Povestea ultimilor doi oameni din Budești, un cătun fantomă, aproape înghițit de natură

Adepții săi au fost tot timpul tineri sub 30 de ani, unii ajunși la centrul din Dumbrava Roșie în urma unor decepții în familie, alții erau deja victimele unor traume. Aici învățau să se vindece prin meditația Vipașana, aflau ce înseamnă karma și cum să-și protejeze echilibrul energetic.

Au trecut aproape 10 ani de cand faceam public în premieră cazul copiii soarelui! 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Lecția pe care ne-o oferă un multiplu campion la tenis de câmp. Ciprian Anton a suferit un accident teribil care l-a paralizat pentru tot restul vieții

Cristina avea 31 de ani cand am găsit-o în casa de la Brad. 

Astăzi e una dintre femeile care depun mărturie împotriva supranumitului guru de la Brad. În decembrie 2020, tânăra declara pentru scena 9:

„Eu am ambele perspective: Am fost și acolo, spălată pe creier, am și ieșit și am văzut adevărul despre ce se întâmplă acolo, și trebuie oprit și trebuie să plătească (n.r Adi de la Brad). A distrus foarte multe familii și multe vieți.

Tânăra îi spunea lui Adi de la Brad taica, pentru că era mult mai în vârstă decât ea și pentru că îl vedea ca pe un părinte spiritual. Taica, însă, ar fi hărțuit o sexual. În paralel, mai multe femei din comunitate ar fi  presat o să se culce cu el, pentru că doar așa se va vindeca, va evolua și se va curăța de karmă.

Ce spun autoritățile

Abia acum dupa 25 de ani, situația copiilor născuti și crescuti în casa sectei a ajuns și la urechile autorităților, ne spune senin directorul DGASPC Hunedoara.

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Poveste de-a râsul-plânsul: primăria din Sutești, Vâlcea, executată silit de lăutari

Autoritățile au extins ancheta, iar reprezentanții de la Protecția Copilului au descoperit că bărbatul are șapte copii cu șapte femei, iar o altă membră a grupului urmează să nască. În plus, 12 copii cu vârste cuprinse între 4 luni și 12 ani, toți însosiți de ambii părinți sau numai de mame.

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”- radioimpuls.ro

Avocatul liderului sectei sare și în apărarea părinților. Acesta spune că acești copii ai soarelui mergeau la școală și aveau parte de condiții bune de trai, aici in varf de munte.

Primarul recunoaște: nu numai că a participat la evenimentele ținute de guru, dar chiar s-a folosit de adepții lui, la alegerile locale.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Ciobanii veterani se văd nevoiți să renunțe la transhumanță

După vizita noastră, edilul care baricadează primăria de nervi și ciudă este nevoit să dea socotealaa cum autoritatilor care intr un tazriu au inceput ancheta

În viziunea apărătorului legal, întregul dosar ar fi doar o răzbunare politică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si