"Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un million de euro pe lună profit curat pe care mai departe poți să-l investești în ceea ce vrei tu. Personal întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei, nu știu dacă ați încercat pâine cu ulei și cu sare."

Faceți cunoștință cu Orianda și Călin Donca, milionarii pe care îi găsim acasă, într-o vilă de un million de euro din inima Brașovului.

N-au nici 40 de ani împliniți, dar au deja 5 copii, conduc o afacere profitabilă în domeniul energiei și dețin mașini în valoare de peste 2 milioane de euro.

Au muncit împreună 

Nu și-au moștenit averea de la vreo mătușă bogata și nici n-au câștigat-o la loto. Au muncit din greu împreună, ca să-și depășească condiția de oameni simpli. Și au reușit! Au clădit un adevarat imperiu, iar astazi sunt în top 500 cei mai bogați români.

Povestea de dragoste dintre Orianda și Călin a început în urmă cu aproape 15 ani, la Timișoara. Pe atunci amândoi erau doar doi tineri la început de drum. El făcea seminarii de dezvoltare personală, iar la unul dintre cursuri și-a făcut apariția și cea care urma să-i devină soție. Au început să lucreze împreună, iar de la o relație profesională până la una amoroasă n-a mai fost decât un pas.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Viața la lumânare, în casa de chirpici

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Au cunoscut relativ repede succesul, dar și eșecul - invesțiile într-un domeniu riscant i-a făcut să piarda tot la un moment dat. Dar asta nu i-a speriat, ci dimpotrivă,  au luat-o de la capăt, de această dată în domeniul energiei. Încet, dar sigur, afacerile le-au adus profituri uriașe și câteva milioane de euro în conturi.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Au lăsat agitația din București pentru liniștea de la țară

Nu le e rușine să se uite înapoi și să recunoască de unde au plecat. Ieri locuiau cu chirie într-un apartament cu 2 camere nemobilat, în care aveau doar o saltea pe care să doarmă, iar astazi își duc o viață perfectă în vila de lux, care numără 16 camere, 6 băi, o piscină interioară, salină, 2 saune, o sală de fitness, dar și propriul cinematograf.

Călin ne poftește în garajul în care își adăpostește mașinile luxoase. Printre cei 7 bolizi ai familiei se numără și 2 Lamborghini Urus și Aventador și un Rolls Royce.

Cea mai de preț comoară a familie sunt cei 5 copii

Și totuși, cea mai de preț comoară a familiei Donca sunt copiii- 5 la număr, de care se ocupă singuri, fără bonă, fără bunici și niciun alt ajutor.

Din această toamnă Orianda și Călin au decis să își retragă copiii de la școală, iar acum cei mici învață în sistem de home schooling. Au

ales ca ei să fie modele de urmat pentru copiii lor și tot ei să fie îndrumători în viață.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Din cauza creșterii prețurilor vom mânca mai puțin și mai prost anul acesta de Sărbători

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cu siguranță povestea lor stârnește invidie, curiozitate, dar și admirație. Nu mulți reușesc să-și clădească un adevărat imperiu atât de tineri. Succesul înseamnă și sacrificiu înainte de toate, ne spune sincer Călin.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Au crescut la stână și aici vor să rămână

"În cazul în care cineva vrea să devină bogat trebuie să renunțe la toți prietenii pe care îi are, să ignore tot ce cunoaște, familie, și 6 ani să muncească pentru scopul lui cu cărți de dezvoltare ale unor oameni deja bogați cu seminarii, Youtube etc…așa poți să fii bogat. Dacă stai în anturaj nu e rău, dar oamenii îți vor influența alegerea, gândirea în timp și vei vedea că mai bine renunți la acele scopuri și le micșorezi până ajungi la normal și unde e nivelul tău de anturaj."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si