O mare colorată de oameni care au venit cu un singur scop să scape de oraș și să petreacă o zi în aer curat se întinde în fiecare weeknd și petrece de toți banii. Unii mai odihniți și mai relaxați din fire ar urca muntele la volanul bolizilor daca s-ar putea, alții sunt gata pentru o petrecere de neuitat, la poalele masivului Postăvarul.

Sticlelele uriașe de șampanie defilează acum la munte

S-au dus vremurile cu cântece de chitară la cabană, cu foc de tabără și vin fiert. Acum altele sunt pretențiile și alții – turiștii.  Dovada- cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov – destinat celor cu poftă de viață și conturi pline, care vara sunt pe val la Mamaia, și iarna sunt pe pârtie. Nu ca să schieze, ci să se distreze.

Pentru câteva ore de petrecut în aer liber, tinerii sunt dispuși să achite note de plată uriașe, iar toată distracția este transmisă, inevitabil, și pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! O mamă și trei copii stau într-o casă veche de pământ

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sticle uriașe de șampanie fină, cum vedeam verile trecute prin cluburile de la malul mării defilează acum în pesiajul hibernal de munte.

Micii, berea și ciorba de fasole cu afumătură au rămas o amintire pentru cabanele din Poiană. Băuturile scumpe musai să fie asezonate cu platouri alese de stridii și alte delicatese de ocean – un meniu exclusivist și nemaiîntâlnit până acum în vârf de munte. 

După ce se distrează, turiștii se retrag în hoteluri

Paul Nicolau, alias Pescobar, este cel care a dus fructele de mare la munte și care răsfață în fiecare sfârșit de săptămână gusturile fine ale turiștilor cu pretenții. Recunoaște că îi place să iasă în evidență și face asta ori de câte ori are ocazia.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Poștărița care aduce pensia cu ATV-ul

După ce se distrează de toți banii și umplu rețelele de socializare cu fotografii și filmări în care își arată valoarea, turiștii se retrag în hoteluri. Au venit, s-au distrat și i- au lăsat cu gura căscată pe salvamontiștii care spun că fauna montană s-a schimbat în ultimii doi ani.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Ultimul meșter în lemn, aflat în vârful muntelui Teleleu petrece clipele bătrâneții alături de creațiile sale

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Fotografia cu ”îmblănitul din Postăvarul” suprinsă pe pârtia din Poiană de meteorologul Sergiu Olteanu a stârnit o serie de reacții din partea internauților, dezamăgiți că stațiunea de altădată se tranformă încet-încet într-un loc al aroganței.  

Mai rău e că mulți dintre cei care ajung pe pârtie nu fac nicio diferență între o potecă de munte și galeriile mall-urilor. Deși zăpada e până la genunchi, ținuta e ca de stadion cu trening, adidași de firmă și accesorii care nu țin de cald.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si