VIDEO - Asta-i România! Reduceri la botox și acid hialuronic pentru un sindicat al polițiștilor

Poliția Română trece prin momente dificile. Din cauza unor interlopi care se joacă de-a șoarecele cu pisica, polițiștii dezvoltă tot felul de forme de stres la locul de muncă sau pierd programările la saloanele de înfrumusețare. Nu e o glumă, ci situații reale care te fac să te întrebi pe noi cine ne mai apără? La București un sindicat al oamenilor legii a semnat un parteneriat cu 3 clinici de înfrumusețare din țară, care oferă discounturi la injecții cu acid hialuronic și măriri de sâni.

Author: Andreea Albu luni 07 noiembrie 2022 , 17:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Siguranță și încredere, după posibilități și împrejurări- cam așa ar trebui să sune sloganul Poliției Române. Aproape că nu e săptămână în care să nu asistăm la o situație care mai înnegrește puțin imaginea instituției.

Reduceri la clinici de înfrumusețare 

Cel mai recent caz avea să ne arate cât de impotente sunt organele legii în fața interlopilor. Imaginile cu un polițist și patru jandarmi care dau roată neputincioși mașinii unui suspect, încercând să-i spargă geamul cu mâinile goale ar fi de râs daca n-ar fi de plâns. 11 ore le-au trebuit polițistilor ca să îl prindă. Cei din sindicatul polițiștilor consideră că s-a acționat ca la carte, atât cât le-a permis legea.

Și nici bine nu s-a uscat cerneala peste dosarul interlopului, că o altă știre avea să stârnească opinia publică – schimbarea la față a polițiștilor.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Mai fericiți la sat decât la oraș

Un sindicat al polițiștilor a semnat un partenereiat cu mai multe clinici de înfrumusețare din țară, la care pot apela polițiștii și jandarmii. De la implanturi de păr, la injecții cu acid hialuronic și măriri de sâni!

Unii mai botoxați, alții mai relaxați. Se întâmplă la Bacău, unde experții Direcției de Sănătate Publică au constatat că agenții locali au de suferit la locul de muncă. Statul ore în șir pe scaun, praful inhalat din documentele pe care trebuie să le răsfoiască sau febra musculară de la nivelul degetelor din pricina tastaturii, toate sunt motive suficiente pentru obținerea de sporuri suplimentare.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Povestea prințeselor din șură. Una e îngerul păzitor al celeilalte

Sindicatul polițiștilor a solicitat primăriei Bacău să le bugeteze la concediu, câte cinci zile în plus, de căciulă. Asta ca să poată să se refacă fizic și psihic după tot efortul depus.

Cinci zile suplimentare de concediu

Și totuși de unde a pornit totul? De la Direcția de Sănătate Publică. Aceasta a întocmit un raport în teren la Poliția Locală și a stabilit o serie întreagă de condiții grele de muncă, îndurate de angajați.

În baza documentelor DSP, polițiștii au putut să-i ceară șefului administrației publice să inițieze un proiect prin care să le atribuie cele cinci zile suplimentare de concediu. Atât de încurcat a fost însă buletinul de analiză, încât nici edilul nu l-a reținut. A semnat ca primarul și a vrut să uite de el. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Autoritățile din Botoșani au investit 18 milioane de euro într-un patinoar de curling, un sport necunoscut în România

Ajungem în cele din urmă și la sursa poveștii absurde în care polițiștii sunt personaje principale -  DSP Bacău. Aici suntem anunțați că directorul este într-o ședință și să revenim peste trei ore, atunci când vom avea parte și de un interviu. Zis și facut – plecăm și revenim la șefa instituției, cea mai în măsură să ne explice cum e cu raportul.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Un învățător din Constanța s-a autodenunțat nemulțumit că nu a primit ce a cerut după ce a dat șpagă

Suntem uluiți de modul în care directorul DSP s-a prezentat pentru acest interviu. A trecut aproape o oră și încă încercăm să aflăm răspunsul la două întrebări: cum s-a făcut raportul, ce conditii vătămatoare s-au depistat?

Cum se va așterne liniștea, proiectul pentru zilele de concediu extra ar urma să fie refăcut, iar condițiile vătămătoare regândite și retrimise primăriei, pentru un vot al Consiliului Local. Va avea însă succes inițiativa de această dată? Asta rămâne de văzut.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si