„In aceasta saptamana avem multa energie in semnul berbecului. Soarele, Mercur si Venus se intalnesc si ne inspira sa spunem da provocarilor. Este timpul sa fiti indrazneti si sa actionati. Este timpul sa incepeti proiecte noi, proiecte care va pot duce pe culmile succesului”, spune Astrologul Andreea Dincă.

BERBEC

Concentrati-va pe obiectivele voastre, nu lasati planurile la voia intamplarii.

Este timpul sa aveti mai multa indrazneala si curaj in fata superiorilor. Aveti sansa in aceasta saptamana sa intalniti persoana potrivita.

TAUR

Taurii doresc sa avanseze in cariera si se folosesc de toate cunostintele si instrumentele care le stau la dispozitie. De asemenea sunteti tentati sa incepeti si o aventura amoroasa, dar mai in secret.

Provocări, suspans, dar și aventuri prevăd astrologii

GEMENI

Gemenii au idei foarte bune, indraznete pentru a-si creste veniturile. Aceste idei sunt sustinute de catre prietenii lor. In aceasta saptamana va ganditi sa incepeti o rutina mai sanatoasa, miscare si dieta.

RAC

Racii au sansa sa scape de anumite probleme care le-au dat batai de cap. Actionati cu incredere si nu mai stati pe ganduri. De asemenea, puteti sa avansati si in sfera carierei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

LEU

Nativii leu au parte de provocari legate de strainatate. Puteti sa incepeti ceva parteneriate cu persoane care se afla la distanta.

Puteti sa investiti si in anumite cursuri pentru a creste si a evolua.

FECIOARA

Fecioarele viseaza cu ochii deschisi si vor iesi din zona de confort in sectorul amoros.Este timpul sa petreceti mai mult cu partenerii vostri. De asemenea, la locul de munca imbratisati provocarile.

BALANTA

Balantele au o saptamana exclenta pentru a incepe parteneriate. Atat pe sectorul amoros, dar si pe sectorul financiar. Aceste parteneriate sunt sustinute de catre univers. Cheia in aceasta saptamana este echilibrul.

SCORPION

Scorpionii au mare incredere in ei si merg la tinta, mai ales ca au parte de interviuri care ar putea sa ii conduca catre job-ul mult visat. Mai multa atentie cu sanatatea.

Astrolog: Este timpul să fiți voi înșivă

SAGETATOR

Sagetatorii au nevoie sa invete sa se organizeze. Multe rasturnari de situatie si multe bete care va pun planurile pe butuci, asa ca aveti mai multa grija si organizati-va eficient.

CAPRICORN

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Capricornii reusesc sa rezolve o multime de situatii legate de familie si gospodarie. Atentie sa nu va aglomerati prea mult la locul de munca. Delegati din sarcini.

VARSATOR

Varsatorii reusesc sa isi imbunatateasca realtia cu fratii si cumnatii. Aveti mai multa atentie asupra cheltuielilor deoarece va veti da seama ca ati facut multe cumparaturi necugetate.

PESTI

Pestii reusesc in aceasta saptamana sa isi puna gandurile cap la cap si sa faca planuri mai bune pentru viitorul lor. Sunt anumite discutii care va starnesc interesul si va provoaca.

In concluzie, horoscopul saptamanii ne aduce adrenalină, provocări dar ne îndeamnă și să luam lucrurile pas cu pas.

„Vibratia acestei saptamani este 5, ne indeamna catre schimbare, distractie si aventura. Este timpul sa invatati mai multe lucruri si sa va dati voie sa fiti voi insiva”, explică Andreea Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si