In imaginile surprinse noaptea trecuta pe strazile din Barcelona, se vede cum fortele de ordine trag in protestatarii violenti si arunca fumigene pentru a dispersa multimea.

La un moment dat, în faţa mulţimii revoltate, jandarmii si politistii se vad nevoiti să facă front comun pentru a-i opri pe manifestanti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mărturiile românilor prinși în conflictul din Barcelona: „Trăim într-o tensiune continuă”

Unii manifestanti chiar aprind torte pe care apoi le arunca in jandarmi. Oamenii devin din ce in ce mai violenti si trag de garduri pentru a sparge baricadele puse de fortele de ordine.

Confruntarea devine din ce in ce mai violenta: pana la urma, protestatarii sunt loviti de autoritati cu tonfele.

Atmosferă de coșmar în Barcelona

Incendiile iau proportii. Manifestantii dau foc vitrinelor din piata centrala a Barcelonei. Inclusiv La Pedrera- o cladire simbol a fost in pericol sa arda. Altii au incendiat cauciucuri pe linia de cale ferata de mare viteza care leaga Catalonia de Franta.

Iar alte drumuri au fost blocate.

Dupa prima noapte de proteste- vorbim despre cele din aeroportul international El Prat- 131 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza ranilor suferite, iar 3 manifestanti au fost retinuti de politie.

Citeste si: Proteste violente în Barcelona, după condamnarea liderilor catalani. Atenționare de călătorie MAE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si