„În ultima zi din luna iubirii, Ava lansează un nou single. <<Îndrăgostită>> este un remake al piesei <<Sunt Îndrăgostită>>, a Mădălinei Manole, o piesă cu mesaj puternic, dedicată în totalitate soțului său, DJ Kobin. Iar astăzi, artista se află in platoul Știrilor pentru a ne povesti despre această piesă, dar și despre ziua ei de naștere pe care și-a sărbătorit-o într-un garaj”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ava lansează o piesă pentru îndrăgostiți

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit! Cum ți-a venit ideea, un garaj?

Ava: Nu a fost ideea mea. A fost ideea nașilor noștri de cununie, Răzvan și Mihaela. Într-o seară, stând la masă, am zis: măi, aș vrea să mi fac ziua de naștere. Și ei au spus s-o facem în garaj.

Cristina Dorobanțu: Astăzi ai lansat un remake al piesei.

Citește și: VIDEO- Simona Rusu, pe drumul succesului. Frumoasa cântăreață a vorbit despre proiectele pe care le are

Ava: „Sunt Îndrăgostită”, preluat de la Mădălina Manole, o artistă pe care o admir foarte mult și cred că toată țara. Sunt onorată să cânt această piesă, mai ales pentru că mă regăsesc sută la sută în mesajul ei.

Chiar sunt îndrăgostită, chiar iubesc și sunt iubită și e foarte important să cânți despre ceea ce simți.

Cristina Dorobanțu: Ai filmat și un videoclip, avem și noi imagini. Cum a fost?

Ava: Emoționant. Ne-am mișcat repede, dar pentru mine a fost emoționant pentru că am filmat cu soțul meu. Pentru el a fost al doilea clip cu noi. Am mai avut un clip când eram mai mici, dar acest clip a venit cu asumare, cu o maturizare, cu un moment important al vieții noastre și anume că ne asumăm reciproc această iubire

și îndrăgosteală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Anul trecut v-ați căsătorit. S-a schimbat ceva de când ești căsătorită?

Ava: Suntem din ce în ce mai uniți, ne cunoaștem mai bine, suntem mai maturi și mai pregătiți pentru a ne mări familia.

Cristina Dorobanțu: Știu că ești într-un proces de slăbire.

Ava: Da. Cumva asta e lupta vieții mele de câțiva ani încoace pentru că, din păcate, am trecut printr-o traumă care mi-a provocat împlinirea fizică și am reușit să mă destresez, iar dieta scandinavă pe care am ținut-o și o țin, cu anumite pauze și mișcare, m-a ajutat să mă restructurez pe această parte și până nu ajung la greutatea pe care am avut-o în trecut, anume de 60 de kilograme, eram o mică gazelă, nu o să mă las. Doar că mă simt foarte bine că nu mă înfometez, nu mai sunt frustrată, nu mai am stresul că ce îmi gătesc, ce mănânc. Alimentația din punctul ăsta de vedere la dieta scandinavă este foarte bine stabilită.

Cristina Dorobanțu: Ce le spui fetelor celor ce ne urmăresc? Sfaturi pentru o dietă echilibrată?

Ava: În primul rând să bea multă apă. Beți multă apă. Eu nu făceam asta. Să-și proporționeze mâncarea, adică să nu mănânci până te saturi, să ai mese regulate și să ai multă răbdare, pentru că e o chestie de mindset. Dar faptul că nu te înfometezi ajută. Ok, nu slăbesc zece kilograme într-o lună, adică nu mai vreau să fac asta. Asta îmi doream în trecut. Am reușit cu această dietă să slăbesc 7 kilograme jumătate chiar înainte de nuntă, după care am luat-o treptat.

Cristina Dorobanțu: Ava, știu că ați fost la socrii tăi. O lună și jumătate ați stat în Italia. Vă gândiți să reveniți?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Nunta de vis se pregătește din timp. Cât ajungem să plătim dacă ne ocupăm de acum de eveniment?

Ava: Cu siguranță pentru că în primul rând suntem aproape de mama soacră în al doilea rând pentru mine Italia este o țară de suflet. Mă regăsesc foarte mult acolo din punct de vedere spiritual, muzical, ca stil de viață. Este prielnic pentru a-ți întemeia o familie și a nu ai acel stres de orice lipsă.

Cristina Dorobanțu: Profesional la ce să ne așteptăm?

Ava: Profesional, m-am născut cu un vis: să cânt pe stadioane și nu voi renunța la acest vis oricât de mult timp îmi va lua. Acest proces e lung și cariera în muzică este ca și cum îți dorești să urci pe ce cel mai înalt vârf de munte și trebuie să-ți asumi faptul că uneori mai obosești, mai poposești. Voi scoate multă muzică, voi fi prezentă pe toate rețelele de socializare, mult mai mult decât până acum pentru că nu am acordat o atenție și cam asta voi face.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: