VIDEO - Bărbatul care și-a ucis logodnica și s-a sinucis, descris ca agitat

Agitat, cu judecata întunecată şi în stare să comită ceva grav! Aşa îl descriu martorii pe bărbatul care și-a ucis fosta logodnică și apoi și-a luat viața.

Webeditor: Iulian Ciurea miercuri 16 iunie 2021 , 19:13

Criminalul care și-a ucis logodnica romania caz socant
Criminalul care și-a ucis logodnica
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Turbat de furie a plecat tânărul din apartamentul său către locuinta fostei iubite- spun vecinii, care au auzit din propriile case în ce stadiu de agitaţie ajunsese.

Vecinii spun că, de când s-a despărțit de tânără, bărbatul era tot mai nervos.

Marți, înainte să plece din apartamentul lui către casa fetei, a fost destul de agitat. S-ar fi învârtit de mai multe ori prin jurul blocului până când a luat decizia să plece și să își pună planul diabolic în aplicare

Înainte să o ucidă pe tânăra care voia să se despartă de el după ce i-a aflat trecutul de puşcăriaş, a fost scandalul! Unul monstru, chiar în curtea casei în locuia fata!

Dovadă stă şi haosul pe care l-au găsit criminaliştii! Lucruri aruncate la întâmplare prin curte, jucăriile copilului azvârlite şi ele prin toate colturile, sticle si pahare sparte.

Vecini: Se auzeau urlete din locuința tinerei când venea bărbatul respectiv

Vecinii fetei ucise s-au făcut mici în propriile case la auzul urletelor care veneau din locuinta tinerei!

Multi dintre ei sunt prea bătrâni şi neputincioşi ca să se poată implica ei în asemenea scene de teroare. Au sunat, însă, la 112.

„A fost aici o grămadă, toată strada a fost... Am auzit pe altcineva, a ţipat mama ei, dar a fost de noapte şi nu a putut să salveze cu nimic”, povestește îngrozită vecina.

Oamenii o regretă pe fata care a pierit nevinovată din mâinile unui recivist, care era eliberat condiţionat şi care niciodată nu a dat semne că vrea să aibă o viaţă în limitele legii, ci doar dincolo de ea!

Ionuț Bușa a fost condamnat de nu mai putin de 3 ori până acum, de fiecare dată pentru tâlhărie calificată, iar, de fiecare dată, fie a primit ca pedeapsă închisoare cu suspendare, fie a fost eliberat conditionat.

Si acum era eliberat conditionat din 2018.

Bărbatul care și-a ucis logodnica era recidivist cu state vechi

Tânăra ucisă nici măcar nu a stiut cu cine are de-a face.

Credea a găsit un părinte de împrumut pentru fiica ei, în vârstă de 4 ani, după ce relaţia cu tatăl natural al copilului nu a functionat!

Tânăra- care s-a si logodit, în octombrie anul trecut, cu cel care avea să-i devină călău, a aflat recent că el i-a ascuns trecutul de condamnat si a vrut sa rupa relatia.

S-a plâns şi la tatăl copilului de capcana în care căzuse, dar nimeni nu a mai putut-o întoarce de pe acest drum care i-a adus sfârşitul în cel mai brutal mod cu putinţă.

Tatăl fetiței rămase fără mama ucisă de bărbatul recidivist spune că micuța face consiliere

„Nici acum nu ne-am revenit, e socant... dar suntem bine, fata e bine, e supravegheata, o sa facem consiliere.

Știam într-o oarecare măsură ce imi spunea ea.

Ţinea pentru ea că nu vorbeam despre viaţa ei personală, deşi mă interesa! Eu îi spuneam că nu aveam incredere şi a zis că orice ar fi, pentru copil, ar fi plecat! M-a asigurat”, spune tatăl fetiței.

În zadar a insistat! La ifecare încercare de a se despărti, fata s-a lovit de refuzul crud al bărbatului, care începuse să o urmărească şi să o hărţuiască, înainte să o ucidă şi să îşi pună şi el capăt zilelor!

Tatăl şi bunica fetitei- împreună cu autorităţile, vor decide acum în grija cui va rămâne micuta!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si