A fost scandal într-un autobuz din Baia Mare. Mai mulți călători și-au împărțit pumni și picioare în mijlocul de transport în comun și a fost nevoie de intervenția poliției. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă motivul scandalului nu a fost încă elucidat. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional, a

transmis Cristian Sabbagh.

Bătaie într-un autobuz din Baia Mare

Scenele violente au fost surprinse într-un autobuz care circula pe ruta Baia Sprie – Baia Mare. Trei călători au început brusc să se certe, iar până la bătaie a fost doar un pas. Ca un veritabil om păianjen, unul dintre indivizi a început să lovească cu picioarele, în timp ce stătea agățat de bara autobuzului.

După prima repriză de lovituri, indivizii au trecut la înjurături. Unul dintre agresori ar fi vrut să scoată un cuțit, iar spiritele s-au încins din nou.

Martorii au sunat la poliție, iar în stație bătăușii erau așteptați de un echipaj.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Un incident similar a avut loc ieri, la Timișoara. Un șofer de autobuz a ajuns la spital, după ce un călător l-a agresat fizic. Polițiștii l-au identificat astăzi pe agresor și l-au dus la audieri, însă nu au luat o măsură împotriva lui pentru că nu a fost depusă nicio plângere.

Citește și: VIDEO- Două clanuri rivale s-au bătut cu topoare și coase, în Dâmbovița. O fată ar fi fost mărul discordiei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si