VIDEO -Bebelușul mort la botez , concluzie șocantă a medicilor legiști

Răsturnare de situație incredibilă în cazul bebelușului mort la botez, în Suceava. Legiștii susțin acum că micuțul ar fi avut pneumonie.

Author: Iulian Ciurea miercuri 05 mai 2021 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Plânsul bietului prunc a îngrozit o țară întreagă și i-a făcut pe mulți să spună că preotul a fost brutal. Părinții îndoliați au cerut să fie pedepsit și au invocat, ca dovadă, imaginile surprinse în timpul ceremoniei- din spusele lor și ale martorilor, duhovnicul a scufundat

nou-născutul cu fața în sus, chiar când plângea în hohote, în loc să-l țină invers- cum ar fi fost corect. Părerile sugerau aproape în unanimitate o eroare în ritualul creștinesc.

Pe baza imaginilor grăitoare au vorbit și reprezentanții Bisericii. Înalții prelați au declarat că n-au de gând să modifice taina botezului din pricina unei erori singulare deși pe numele preotului, anchetatorii declanșaseră urmărirea penală.

Bebelușul mort la botez- legiștii răstoarnă totul

Acum însă- la câteva luni de la tragedie- autopsia răstoarnă totul: când nimeni nu se mai aștepta, legiștii anunță că bebelușul ar fi murit din altă cauză, nu din pricina botezului. În actul medical, vorbesc despre o pneumonie de care cel mic- născut prematur- suferea în tăcere.

„El până în momentul botezului n-a avut temperatură, tuse sau alt simptom. Sub nicio formă, nu avea nicio problemă medicală”, spune tatăl micuțului.

Tatăl nu acceptă varianta legiștilor. În schimb, bănuiește altceva:

„Pe scurt, vorbim despre intervenția Bisericii Ortodoxe Române la Serviciului de Medicină Legală cu scopul de a măslui probele și pentru a nu fi afectată imaginea bisericii. Punct”, spune tatăl copilului.

Tatăl bebelușului mort la botez vrea să conteste raportul legiștilor

Am încercat să contactăm protopopiatul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților însă n-am reușit să obținem un punct de vedere referitor la acuzații.

Mai departe, tatăl nou născutului mort după botez are de gând conteste raportul de expertiză și spune că va depune o plângere penală pe numele directorului de la Medicină Legală Suceava.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 17 iunie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE... Rezultate Loto 6 din 49 joi, 17 iunie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE Report de peste 5,83 milioane de euro la Joker!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
spotmedia.ro
Exclusiv  România va arunca zeci de mii de doze de vaccin, pentru că serul expiră Exclusiv România va arunca zeci de mii de doze de vaccin, pentru că serul expiră
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si