„Cum a fost acel moment atât de important pentru amândoi, ne vor spune chiar ei, deoarece Bianca și Denis sunt la noi în platou ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Bianca Boeroiu, premiul Emmy Creative Arts

Cristina Dorobanțu: Bianca, Denis, bine ați venit!

Bianca Boeroiu: Mulțumim pentru invitație!

Cristina Dorobanțu: Mă bucur tare mult să vă cunosc! La decernarea premiului ce ați simțit?

Bianca Boeroiu: Fabulos, m-am simțit extraordinar, e o experiență unică. Am parcurs o cursă infernală pentru pregătirea acestei participări. Denis m-a ajutat foarte mult împreună cu stilistul Mădălina Drăgoi care s-a activat așa, în perioada sărbătorilor, când totul era închis și am reușit de la distanță. Mădălina locuiește la Berlin, Denis era plecat în Dubai.

Citește și: VIDEO- Premieră îndelung așteptată la operă, de Ziua Culturii. Spectacolul „Oedipe” a creat magie

Cristina Dorobanțu: Denis, cum v-ați cunoscut?

Denis Predescu: O prietenă foarte bună de a mea mi-a arătat anunțul pe care îl pusese pe Facebook Mădălina Drăgoi, stilista care s-a ocupat de look și m-am simțit foarte provocat de ce mesaj a dat, de apariția Biancăi și am trimis acolo că aș vrea să mă ocup de ținuta ei. După aceea Mădălina a făcut legătura între noi toți, pe video call-uri.

Rochia asta oricum face parte dintr-o colecție de a mea și a fost relativ ok în timpul scurt. O mai parcursesem și trebuia doar să o adaptăm pe măsurile Biancăi astfel încât să fie look-ul perfect.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Bianca, în timpul serialului „Wednesday” ai machiat foarte mulți actori.

Bianca Boeroiu: Da, foarte mulți.

Cristina Dorobanțu: Cum a fost alături de Tim Burton?

Bianca Boeroiu: A fost o experiență de excepție. Este un om simplu, modest, care știe foarte bine ceea ce își dorește, deci comunicarea a fost facilă din acest punct de vedere. Transmitea ceea ce își dorește, noi executam.

Cristina Dorobanțu: Denis, ai aflat că trebuie să faci rochia în Ajun. Cum te-ai mișcat atât de repede?

Denis Predescu: Am avut noroc că aveam materialul pe stoc, asta a contat foarte mult, material care mie îmi place și după aceea ne-am mobilizat imediat, adică și Bianca a fost alături de mine și a venit la probe într-un timp foarte scurt, iar mie îmi plac provocările la nebunie.

Cristina Dorobanțu: Bianca, cum au reacționat familiile voastre atunci când au văzut ați avut foarte mare succes peste Ocean?

Bianca Boeriu: Au fost extrem de bucuroși bineînțeles și a fost tot acest succes mediatic, am apărut imediat pe canale de știri, erau foarte mândri. Băiețelul meu de șapte ani și el foarte mândru de mami. S-au bucurat, bineînțeles, că sincer nu ne așteptam.

Concurența a fost destul de strânsă și chiar a fost o mare surpriză.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță romantică. Cei doi îndrăgostiți petrec clipe tandre în Bali

Cristina Dorobanțu: Ai primit și alte propuneri pentru anumite filme străine?

Bianca Boeriu: Cred că e un pic prea devreme, m-am întors de câteva zile. Sunt ceva propuneri la orizont, dar, deocamdată pregătesc două producții românești și vom vedea pe parcurs.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: