VIDEO| Bucureștiul, lipsit de viață. Cum arată Capitala în plină criză de coronavirus

Bucureştiul a fost duminică lipsit de viaţă. În cele mai aglomerate zone din Capitală a fost pustiu. În Centrul istoric şi parcuri, abia se zăreau câteva persoane, iar pe marile bulevarde din când în când mai treceau câteva maşini.

Author: R.B. luni 16 martie 2020 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Centrul Vechi, cunoscut drept punctul distracţiei din Capitală, a avut duminică o imagine dezolantă. Terasele, odată pline ochi de oameni, au fost goale. Iar dacă în mod normal pe străduţe se plimbau mii de oameni, acum, abia se mai zăreau câteva persoane.

Citeste si: Cum a ”intrat” coronavirusul în România? Răspunsul dat de un studiu important

O imagine desprinsă parcă din filmele apocaliptice.

Liniştea asurzitoare a cuprins toată Capitala. Drept dovadă luăm chiar inima oraşului. Pe bulevardele principale circulă puţine maşini. Poţi chiar să traversezi fără griji străzile.

Citeste si: Stare de urgență în România. Klaus Iohannis face declarații la ora 15:00. Președintele va anunța măsurile care vor fi luate- LIVE

Teama i-a ţinut pe români în casă. Cei care totuşi au ieşit afară ne mărturisesc că nu au văzut niciodată oraşul atât de gol.

Parcurile au fost şi ele lipsite de viaţă. La orele prânzului, de exemplu, pe bănci sau pe alei nu era nici ţipenie de om.

Citeste si: Mesaj de importanță națională. Românii sunt avertizați în legătură cu COVID- 19


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si