Carmen de la Sălciua în cea mai noua piesă a sa spune clar că este o femeie îndrăgostită. Fericită și iubită de Marian Corcheș, artista a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie ca-n filme.

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie

În urmă cu câteva luni, artista de muzică de petrecere pornea la drum alături de Marian Corcheș, însă în mare taină, căci acesta încă nu divorțase de soția lui.

Citeste si: Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

Relația lor a fost criticată de toată lumea, însă iubirea lor a învins, iar după ce acesta s-a separat oficial de fosta parteneră, nu a mai stat deloc pe gânduri și a îngenuncheat în fața lui Carmen de la Sălciua și i-a pus marea întrebare. Artista de muzică de petrecere a acceptat fără să stea pe gânduri!  

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 5 aprilie 2022. La ce valoare a ajuns moneda euro?

Marian i-a pus pe deget iubitei sale un inel superb, cu o piatră centrală de safir galben, în formă pătrată, inconjurata în diamante.

Cerere în căsătorie în Dubai

Carmen Sălciua a fost profund impresionată de cum organizat logodnicul ei totul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Venus intra in Pesti incepand cu 5 aprilie 2022. Cum sunt influentate zodiile

De la cadrul în care a avut loc cererea în căsătorie, la bijuteria aleasă si pana la buchetul care a însoțit inelul: un aranjament floral din trandafiri albi și crini imperiali.

Citeste si: Calendar ortodox 6 aprilie 2022: Ce sărbătoare e miercuri?

Cântăreața de muzică de petrecere a zis Da! în timpul vacanței lor în Dubai, unde cei doi au vizitat mai multe obiective dar s-au relaxat și pe plajele exotice de acolo.

„Am spus da! Te iubesc la infinit”,  a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor cu ea și iubitul ei, proaspăt logodiți. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si