VIDEO | Căutări intense în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Mesaj: „Este în podul unei case”

Mai mulți polițiști fac percheziții, miercuri, în apropierea casei lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra. Si scafandrii au efectuat căutări și într-un lac din apropiere.

D.S., miercuri 31 iulie 2019 , 13:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE 16.20. Căutările s-au încheiat.

UPDATE 15.04. În zona lacului acționează 2 echipe de scafandri cu două autospeciale. În total sunt 8 scafandri și aproximativ 30 de pompieri. Adâncimea apei este cuprinsă între 2 și 2,5 metri.

Totul se întâmplă după ce o localnică ar fi primit un mesaj în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva într-un pod.

„Faceţi ceva! Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de casa criminalului, într-o casă părăsită, cu nişte sălcii pletoase în spate, are şi fân în pod. Faceţi ceva, altfel ea va muri de foame şi de sete”, este mesajul primit de femeia din Caracal.

Părinţii Alexandrei Măceşanu din Caracal au sperat până în ultimul moment că îşi vor găsi fiica de 15 ani în viaţă. Nu şi-au pierdut optimismul deşi toate informaţiile ultimelor zile conturau un pronostic tragic.

Citeste si: Lucian Mîndruță a răbufnit. Ce a postat imediat după apariția stenogramelor cu convorbirea dintre Alexandra și operatorii de la 112

Întregul lor univers s-a năruit însă în momentul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe adolescentă după ce a surprins-o cu telefonul mobil în mână. După cum ştim cu toţii, fata, dând dovadă de un curaj admirabil, a sunat de trei ori la 112 şi a dat mai multe detalii despre locul unde era ţinută captivă.

Într-un interviu - în exclusivitate - tatal Alexandrei mrturisește totuși, cu ochii în lacrimi, că încă mai speră ca fiica lui să fie în viață! Sleit de puteri după atatea nopți in care n-a dormit, părintele simte o mare neputință. A lui, dar mai presus, a statului în care fiica lui a avut ghinionul să se nască.

Citeste si: VIDEO | Christian Sabbagh, interviul exclusiv cu tatăl Alexandrei: „Simt că trăiește”


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si