Tatal Alexandrei: A terminat clasa a opta. Plecase la meditatie ca sa auzim ca s-a dus, de fapt, sa se intalneascp cu prietenul ei. Si n-a ajuns.

Christian Sabbagh: De cate zile sunteti nedormit? Am vazut ca sotia e distrusa, dumneavoastra sunteti distrus.

Tatăl Alexandrei: Nu maine, poimaine... Ce e astazi? Luni? Nu mai stiu ce zi e astazi.

Luni sau marti? Maine fac o saptamana de cand nu dorm.

Inca de la disparitia copilei de 15 ani, parintii nu au liniste, dar cand de cand au ascultat strigatul zadarnic de ajutor al fetei care a sunat de trei ori la 112, pur simplu sunt devastati.

Bietul om inca mai spera ca fiica lui e vie!

Tatăl Alexandrei: E foarte greu. Noi sperăm, din tot sufletul, să fie, să vină acuma”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Christian Sabbagh: Sufletul dumneavoastră de părinte ce vă spune?

Tatăl Alexandrei: Că trăiește! Tot timpul am să cred așa ceva.

Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra joi, în jurul orei 12.00, după ce a surprins-o cu telefonul, apoi a incinerat-o, potrivit DIICOT. Sunt indicii că bărbatul a acţionat similar şi în cazul Luizei, reamintește news.ro.

„S-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, constând în aceea că la data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din municipiul Caracal, ar fi ucis-o pe minora

în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său şi o violase”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT.

Citeste si: Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat. A condus MAI doar șase zile

„În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv în recrutarea, transportarea şi adăpostirea minorei, prin constrângere, răpire şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Vă rog să aveţi în vedere că inculpatul este o persoană cu o constituţie fizică masivă în faţa căruia o minoră de 15 ani nu a avut practic nicio şansă să se apere, totul în scopul exploatării sale sexuale”, a mai spus ea.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Hosu a vorbit şi despre ceea ce au descoperit anchetatorii la locuinţa lui Dincă.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost audiat pentru o a treia victimă. Telefonul ei ar fi fost găsit în casa criminalului

„În urma percheziţiei efectuate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată într-un butoi metalic, au fost identificate, prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană.

Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel, ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului a fost găsit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca aparţinând fiicei sale”, a precizat procurorul.

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la data de 25 iulie 2019, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână”, a precizat procurorul şef adjunct al DIICOT.

Citeste si: ȘOCANT! De ce zâmbea monstrul din Caracal pe scările tribunalului! Avem explicația! ”O reacție de superioritate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si