VIDEO - Cavoul care a dispărut. Cu tot cu morții dinăuntru

Membrii unei familii reclamă că a dispărut un loc de veci. Este vorba despre mormântul în care erau rudele lor și peste care a apărut cavoul altei familii.

Author: Iulian Ciurea joi 29 octombrie 2020 , 14:25

femeie pe sicriu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incidentul s-a produs la cimitirul de la Biserica Sfântul Nicolae din Brașov. Aici, de ani buni, rudele Cristinei Șerban au concesionat un loc de veci.

Cinci persoane erau înmormântate acolo, iar ultimul a fost chiar tatăl femeii, care a murit în 2004. Ultima oară, Cristina a mers la mormânt în luna august. Săptămâna trecută, când a fost din nou să aprindă o lumânare, a avut parte de șocul vieții. Monumentul funerar a dispărut.
„Nu mai există cruce, nu mai există ramă, nu mai există nimic, nicio urmă.
Te uiți și nu-ți vine să crezi că vezi altceva în loc. Adică unite alte două morminte, alte cruci, alte nume scrise acolo”, spun membrii familiei.

Cavoul a dispărut peste noapte, cu tot cu morții îngropați în el

Disperată, femeia a mers la preoți să își caute dreptatea. Cum de la ei nu a primit nicio explicație, a mers mai departe. A reclamat situația la Protecția Consumatorului, dar și la procuratură.
„Asta verificăm în momentul de față.

Dacă contractul și procedurile de lucru ale acestui cimitir au fost respectate și dacă nu a fost în niciun fel prejudiciat cel care a plătit pentru acest loc de veci”, spun inspectorii de la Protecția Consumatorului.
Mai marii bisericii spun că familia celor îngropați în cimitir nu ar fi plătit dările către lăcașul de cult de șapte ani. Așa că, fără să anunţe aparținătorii, ar fi concesionat locul de veci către alți proprietari.
Acum rudele se tem că rămășițele celor înmormântați acolo au dispărut odată cu monumentul funerar.

Cavoul dispărut- mister total și pentru biserică

- Indiferent cui s-ar concesiona mormântul, rămășițele se întorc înapoi în mormânt
- Știți dacă alte persoane au fost înmormântate peste rămășițe?
- Nu pentru că încă nu am cercetat lucrul acesta, spun reprezentanții bisericii.
- Cum să se poată să dispară? Cine a vândut mormântul din curtea bisericii? Aoleu, nu mai avem loc nici în pământ?
- Cum vi se pare situația

asta?
- Hilară, nu pot să cred că poate să dispară un mormânt, se crucesc oamenii.
Acum, autorităţile încearcă să afle cum a dispărut mormântul şi unde se află exact rămăşiţele celor decedaţi. În funcție de evoluția anchetei, cercetările ar putea viza infracțiunea de profanare de morminte.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca.... SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala
spotmedia.ro
Cum a ajuns protejatul lui Adrian Năstase propunerea comisiei Stelian Ion pentru... Cum a ajuns protejatul lui Adrian Năstase propunerea comisiei Stelian Ion pentru Tribunalul UE, după o procedură dubioasă
spotmedia.ro
Palma Comisiei de la Veneția. Când te comporți ca USL Palma Comisiei de la Veneția. Când te comporți ca USL
b1.ro
A cumpărat statuia din aur al lui Buddha. Acasă, a scăpat-o, s-a crăpat şi... surpriză.... A cumpărat statuia din aur al lui Buddha. Acasă, a scăpat-o, s-a crăpat şi... surpriză. Era înăuntru de 1000 ani
infoactual.ro
De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume! De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si