VIDEO| Caz șocant la Vaslui: O mamă și-a legat cu lanțul fiul bolnav mintal ca să nu fugă

O întâmplare care aruncă România într-un întuneric al minții s-a petrecut la Vaslui acolo unde o femeie și-a legat cu lanțul fiul bolnav mintal ca să nu fugă. Speriat și lăsat complet gol de cea care i-a dat viață, tânărul în vârstă de 28 de ani a fost descoperit de o asistentă socială care a anunțat autoritățile.

R.B., marți 30 iunie 2020 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gol din cap până-n picioare și ferit doar de un copac, tânărul nu pare să înțeleagă ce i se întâmplă. Rușinat de prezența necunoscutei, ar fugi, dar nu poate din pricina lanțului gros. Cu voce joasă, ca să nu-l sperie și de la distanță, femeia care filmează încearcă să-l elibereze însă nu reușește. Lacătul greu de metal o împiedică să pună capăt unei scene la care n-ar fi trebuit să asistăm vreodată. Cu fiecare secundă, înregistrarea vine cu alte dovezi de revoltă.

Citeste si: VIDEO| A murit după ce a fost încătușat

În bătaia soarelui și prea bolnav ca să spună ce-l doare, bărbatul scoate sunete de neînțeles și conștientă că nu-l poate salva de una singură, femeia, chiar angajată a primăriei din comună, a sunat la 112. La scurt timp, polițiștii, asistenții sociali și cadrele medicale au izbutit să-l salveze și l-au dus în ambulanță unde i-a fost acordat primul ajutor.

Citeste si: Descoperire şocantă privind COVID-19

Cea care l-a tratat mai rău ca pe-un animal ar fi chiar mama. Cu o seninătate de necrezut, femeia recunoaște că și-a legat fiul cu lanțul, apoi a plecat prin sat, la cules de flori:

”Am zis ca să nu plece. Și ce ați făcut? Am fost la o vecină, că am avut niste treabă și am venit inapoi acasă. Am plecat jumatate de ora”.

Deși îi e povară, femeia refuză să își interneze fiul cu probleme psihice într-un centru de specialitate. De pe urma lui, își duce traiul. Polițiștii au deschis o anchetă.

Citeste si: Detalii șocante din cazul lui Gheorghe Lazăr, bărbatul din Neamț care și-a legat soția și i-a tăiat nasul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si