Atunci când părea că apele s-au liniștit în „Casa Iubirii”, un nou scandal își face apariția între concurente. De această dată, Roberta și-a arătat colegele cu degetul pentru că ar fi apreciat mai multe comentarii în mediul online, pe care le consideră jignitoare.

Potrivit acesteia, în urma unor capturi de ecran pe care le-a primit de la fani, Roberta spune că Virginia și Julia au făcut exact lucrurile de care o acuzau pe ea.

casa iubirii, virginia casa iubirii, roberta casa iubirii

Pacea dintre fete nu a fost de durată.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Un nou scandal la „Casa Iubirii”! Fetele dau cărțile pe față: „Eu nu pot așa ceva”

Tânăra spune că Julia și Virginia au dat like la mai multe comentarii negative, îndreptate spre alte concurente de la „Casa Iubirii”.

Roberta: „Am primit niște mesaje de la oameni în care au văzut situația și au zis «Cum de ele spun treaba asta, când fix ele același lucru făceau în trecut?». Și am primit screen-urile respective în care, de exemplu Julia- avea un comentariu la tiktok-ul eu și scria așa «Felicitări, Julia, că ai dat dovadă că ești femeie, nu ca sfânta de Virginia»”.
Julia: „Unde e jignirea?”
Virginia: „E o jignire acolo. Păi tu ești femeie, nu ca mine…”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”

casa iubirii, virginia casa iubirii, roberta casa iubirii

Un nou conflict a luat naștere între fete. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ulterior, Roberta a spus că a primit anumite dovezi că și Rebecca ar fi apreciat comentarii negative, îndreptate spre ea, moment în care a adus în discuție și o fostă concurentă.

Spiritele s-au aprins foarte tare, astfel că fetele au întrebat-o pe Roberta dacă a verificat singură dovezile pe care le-a trimis, pentru că nu tot ce pare real în mediul online înseamnă că este adevărat.

Roberta: „Am primit cu Rebecca că posta tiktok-uri și în comentarii lumea spunea despre mine, și ea dădea like. Nu a dat like-uri doar la mine, a dat like-uri și la fosta concurentă care a plecat, când oamenii spuneau «Bine că a plecat Larisa» și ea dădea like la toate. Virginia la fel, tot la Larisa am primit.”
Virginia: „Ce, mă? Băi, Roberta, te rog eu frumos! Eu nu pot așa ceva. Eu nici atât nu am dat cu Larisa. Eu când am venit cu ceva, a fost clar contul tău, intrat la tine pe TikTok, nu am primit eu dovezi în alte părți. Mai mult ca sigur, ăla era un cont fake. Niciodată!”

Citeste si: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”- kfetele.ro

Citeste si: O nouă veste tristă s-a abătut asupra lumii muzicale. Membrul unei formații celebre a fost găsit fără suflare în locuința sa- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO „Caută-ți pe alta. Te-ai săturat de mine” Cosmin și Ștefania, probleme în paradis? Concurenta nu mai este mulțumită de iubitul ei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si