VIDEO - Certificat verde digital după falsificarea adeverințelor de vaccinare

Serviciul de Telecomunicații Speciale va lansa un certificat verde digital care va conține datele de identificare și informații medicale.

Author: Iulian Ciurea miercuri 12 mai 2021 , 19:34

Certificat COVID digital falsificat
Certificat COVID digital falsificat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sistemul gândit de către cei de la STS ar trebui corelat cu cele ale altor state europene. Astfel- călătoriile vor si fi posibile fără restricții sau carantină.

În plus- nici nu vor putea fi falsificate adeverințele.

Toți cei care s-au vaccinat, au avut in ultemele luni covid sau au un test negativ pot descarca un certificat digital verde. Acesta va contine un cod qr care atunci cand este scanat va prezenta nume, prenume si data nasterii dar si informatii medicale esentiale.

Certificat verde de vaccinare pentru a preveni adeverințele false

Cum rata de infectare a scăzut semnificativ în mai toate țările europene, revenirea la starea de normalitate pare din ce in ce mai ușor de atins, iar turiștii vor putea călători așa cum se întâmpla înainte de pandemie.

„La trecerea frontierei fiecare persoane va rezenta actul de identitate cu certificatul verde iar autoritatile vor verifica veridicitatea acestora.

Săptămâna trecuta STS a trimis primele certificate tip test, care au fost validate de toate tarile membre”, spune purtătorul de cuvânt al STS.

„Noile conditii impuse cumva te obliga sa te vaccinezi, deci e o masura buna!
Cu siguranță un numar mai mare de populație va fi de acord, suntem cu toții infocati sa iesim”, spun oamenii.

Astfel de sisteme vor fi implementate în toată Europa. Franța și Malta deja verifică interoperabilitatea noului sistem, iar autoritățile speră ca de luna viitoare să fie puse în aplicare.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si