VIDEO - Chinul prin care au trecut victimele falsului medic estetician

Victimele falsului medic estetician care au rămas desfigurate și cu mimică incontrolabilă povestesc pentru Știrile Kanal D chinul prin care au trecut.

Iulian Ciurea, vineri 04 decembrie 2020 , 19:12

Victimele nu-și revin din chinul la care au fost supuse de falsul medic estetician
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Loghin Svetlana a stat ore bune la audieri, dar în faţa jurnalistilor nu a spus nicio vorbă despre chinurile şi traumele prin care pacientele ei - cele care i-au încredinţat frumuseţea şi sănătatea, susţin că au trecut.

„La buze, rămăsesem cu o buză în sus și cu una în jos, la astea jos, aici. Și i-am spus ce e de făcut în cazul ăsta? Nu, că acum sunt inflamate și își revin ele și vă aștept la un retuș”, povestește una dintre victime.

La audieri a fost adus si iubitul ei - Eugen Mihai Mereuță, cunoscutul interlop care se dădea drept asistentul medicului și se ocupa de pregătirea pacientelor atât psihic, cât și fizic. Și el a fost reținut.
Pe amândoi spun că îi cunosc foarte bine pacientele. Printre ele si Denisa Florea.
„Când am fost la dânsa la cabinet mi-a deschis un domn ușa, într-o scară de bloc, un cabinet stomatologic, ceva de genul”, spune tânăra.

Victimele nu-și revin din chinul la care au fost supuse de falsul medic estetician

În total, 50 de fete ar fi fost mutilate. Denisa a plătit 1.100 de euro cu gândul că buzele și conturul feței vor fi unele de revistă- dar s-a trezit într-un adevărat coșmar.
„A zis că nu este dureros, că facem anestezie, dar a fost o durere... nu vă spun! Mă ardea în partea de sus, aici, exact unde mi-au fost introduse firele, mă ardea foarte tare”, spune victima.

Și ca și cum chinurile tinerei nu au fost suficiente, calvarul ei continuă și acum, deşi a dat alti bani, la alta clinica, să îşi repare trăsăturile - măcar atât cât să poată ieşi pe stradă şi să se poată privi în oglindă.
„Acum, ce pot să vă spun decât că atunci când am mimica feței mai bruscă, de exemplu dacă râd mai brusc, simt că îmi pârâie ceva aici”, spune tânăra.

O altă tânără care a rămas cu găuri adânci pe față după așa zisele intervenții miraculoase este Florentina.
„În luna iunie mi-am făcut o procedură non-invazivă care se numește ”foxy eyes”- ochi de vulpe.
Mi s-a infectat ochiul foarte rău.
Singura explicație care mi-a fost zisă a fost că am o igienă precară”, spune o altă victimă.

Falsul medic estetician schimba adresele. Victimele nu mai găseau cabinetul

Adresele erau schimbate des, aşa că riscul ca pacientele noi să se întâlnească cu cele care descopereau înșelăciunea era tot mai mic- de aici și confuzia celor mai multe fete care descriau același medic, însă locația mereu era alta. Și ca să își asigure protecția- doctorița nu folosea deloc numele real pe pagina cabinetului și nu lăsa niciodată adresa la care poate fi găsită.

„Am făcut un grup în care mai multe fete și femei își exprimă nemulțumirea față de această persoană.
Au fost înșelate și desfigurate, pot să spun că sunt fericită că a fost demascată”, spune tânăra.
Rând pe rând, pacientele celei acuzate că practică fără drept meseria de medic estetician au ajuns la audieri ca să îşi prezinte dramele în faţa anchetatorilor.

Ancheta nu va fi deloc uşoară. Sunt zeci de victime şi multe locatii de investigat. Dacă va fi găsită vinovată că a practicat meseria de estetician fără drept, doctor Lana riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare pentru înșelăciune.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marti, 26 ianuarie - VIDEO. Faimosul Costi... Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marti, 26 ianuarie - VIDEO. Faimosul Costi Ionita face declaratii direct din Republica Dominicana!
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei... ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei persoane este o infracțiune
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
infoactual.ro
Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si