VIDEO - Tinerele mutilate de un estetician fals vor acum dreptate

Zeci de tinere au fost mutilate de un medic estetician fals, care doar pentru bani pretindea că are această specializare. Totul s-a întâmplat în Capitală.

Author: Iulian Ciurea joi 03 decembrie 2020 , 19:22

Tinerele care au fost mutilate de falsul estetician au făcut un grup de sprijin
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Am ajuns seara acasă, am fost foarte inflamată. Mă ardea în partea de sus, aici, exact unde mi-au fost introduse firele, mă ardea foarte tare”, este mărturia uneia dintre victimele falsei doctorițe.

Către Loghin Svetlana se îndreaptă toate acuzaţiile grave, formulate de tinere care şi-au căutat înfrumuseţarea, dar au căpătat, în schimb, mutilări pe bani grei.

La o clinică ce pare să se adreseze- inclusiv prin denumire, celor care caută servicii medicale de excelenţă, medicul apare ca stomatolog cu nenumărate diplome în domeniu, toate postate sub fotografia ei. Doar că niciuna dintre recunoaşteri nu este pentru chirurgie estetică, specializare pe care ea o practica de cel putin un an, potrivit procurorilor, care o acuză acum că ar fi un medic estetician fals.

Medicul estetician fals le promitea aspect de Hollywood pentru tinerele mutilate

„Din cercetări a reieșit presupunerea rezonabilă că o femeie ar fi pretins că este medic și sprijinită de alte persoane ar fi închiriat mai multe locații de tip cabinet unde ar fi practicat mai multe proceduri de microchirurgie plastică”, informează poliția.

Rezultatele erau anunţate ca fiind de Hollywood- iar multe tinere dornice de modificări estetice i-au căzut astfel în plasă.
„Eram interesată de mărire buze cu acid și plus fire de contur. Când am fost la dânsa la cabinet mi-a deschis un domn ușa, într-o scară de bloc, un cabinet stomatologic, ceva de genul. A zis că nu este dureros, că facem anestezie, dar a fost o durere... nu vă spun!”, povestește o victimă.

Odată ajunse în fața cabinetului, fetele erau însoțite de un asistent și apoi urmau indicațiile ca la carte. Plata se făcea întotdeauna cu bani lichizi, nu prin card, iar iadul începea acasă, după câteva zile. Tinerele observau că nu există nici urmă de refacere, iar, în locul de interventie, rămâneau găuri la propriu.
In toată aceste adevărată afacere pe suferinţa pacientelor, erau folositi si interpuşi- care să negocieze cu ele după procedurile dezastruoase.

Pacient: Cât o să rămân cu găurile astea?Sunt oribile plus că s-au și lăsat...
Asistent: V-a explicat atunci doamna doctor! 10, 15 zile...
Pacient: Și găurile alea din față cum se duc dacă eu am nod?
Asistent: Stai liniștita! Sunt fire biodegradabile, se topesc singure, li se spunea victimelor.

Florentina a scos din buzunar peste 1.400 de lei pentru o intervenție la pleoapa superioară, însă rezultatul a îngrozit-o.
”M-am trezit cu ochiul umflat. Am apăsat puțin pe gâlma formată acolo, se simțea tare. I-am spus că ochiul mi s-a umflat, că am apăsat într-o seară pe el și mi-a ieșit un lichid galben. Doamna doctor Lana mi-a spus că igiena a fost precară. Dar eu am făcut tot ce mi-a indicat ea după intervenție”, mărturisește o pacientă.

Iar astfel de chinuri au îndurat și alte tinere care s-au sprijinit reciproc pe un grup de facebook creat special pentru ca alte fete să nu mai fie mutilate.

Tinerele care au fost mutilate de falsul estetician au făcut un grup de sprijin

Și pare că afacerea îi mergea ca pe roate. Doctorița avea mai multe cabinete, ba chiar schimba des locațiile- ceea ce anchetatorii cred acum că era o tehnică folosită ca să îi fie pierdute urmele. Procurorii au verificat de-a fir a păr locațiile în care tinerele erau mutilate și au ridicat toate probele necesare.

„În această dimineață, polițiștii Capitalei, serviciul de investigații criminale a pus in aplicare trei mandate de percheziție, două în municipiul București și unul în județul Constanța într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și exercitarea unei profesii fără drept”, informează poliția.

Medicul care pretindea că este estetician ar fi pus la cale întreg planul diabolic alături de iubitul ei- un cunoscut proxenet care a fost condamnat în trecut.
Eugen Mihai Mereuță este un individ cu apucături extrem de violente. A fost eliberat condiționat, iar apoi și-a amenințat fosta soție cu moartea, ba chiar i-a spus că o să o mutileze.

Dorința lui de a mutila femei se pare însă că s-ar fi aplecat şi spre tinerele care călcau pragul clinicii unde lucra iubita lui.
El ar fi fost, potrivit unor surse din anchetă, asistentul care le însoțea pe fete până pe patul de opertație, iar apoi păstra legătura cu ele prin mesaje, în care încerca să le convingă că procedurile sunt perfecte și nimic nu ar trebui să le îngrijoreze.

Acum atât el, cât și doctorița vor da explicații anchetatorilor despre cum au ajuns să mutileze atâtea tinere pentru bani.
Și victimele sunt audiate și cer ca medicul estetician care nu ar fi avut drept de practică să plătească pentru chinul pe care l-au trăit după operații.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si