VIDEO | Christian Sabbagh, cu ochii în lacrimi după interviul cu tatăl Alexandrei Măceșanu

Christian Sabbagh a dat frâu liber emoțiilor după interviul în exclusivitate cu tatăl Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută pe care suspectul Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

Author: D.S. miercuri 31 iulie 2019 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În timpul dialogului cu Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la 19.00, Christian Sabbagh și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Silvia Ioniță: Ai ascultat convorbiirile de la 112 alături de familie. Ești tată și cred că și-a fost și ție destul de greu să le auzi.

Christian Sabbagh (vizibil emoționat): Eu n-am mai trăit de multă vreme asemenea emoții. Sunt jurnalist, am fost corespondent de război. La viața mea, am văzut și am auzit multe. Dar, credeți-mă, înregistrarea aceea m-a lăsat, pur și simplu, fără cuvinte. Instinctiv, m-am gândit în acele clipe la copiii mei pe care i-am lăsat acasă. Mă gândesc că poate nici ei nu sunt, acum, în siguranță. Rămâi neputincios, ai tot felul de stări, auzi țipetele unui copil care cere ajutor celui care, prin meserie, trebuie să vină să te salveze. Și iată că acel ajutor nu mai sosește!”.

Citeste si: VIDEO| Christian Sabbagh, interviul exclusiv cu tatăl Alexandrei: „Simt că trăiește”

Răvășitor este apelul la 112 al Alexandrei, care minute bune a implorat statul român să-i vină în ajutor!

Frânturile șocante ale dialogului purtat de copilă cu dispecerul d ela 112 arată cum pot ucide incompetența, nepăsarea și lipsa de empatie ale unor angajați care nu înțeleg că sunt plătiți să ne protejeze și să ne salveze.

Citeste si: VIDEO| Alexandra a implorat, în zadar, statul român să îi vină în ajutor: „Veniți, veniți, îmi e frică!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si