VIDEO - Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă

Un tânăr de doar 16 ani este autorul crimei din Timișoara, unde o femeie a fost ucisă în plină stradă când ieșea de la muncă.

Author: Mircea Pop sâmbătă 31 octombrie 2020 , 18:32

VIDEO - Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă
VIDEO - Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Individul a fost încătușat după o zi și o noapte de căutări, iar anchetatorii au ajuns la el după ce au descoperit că a dat mai multe atacuri ca să jefuiască.

Cu câteva zile înainte să ucidă ca o bestie, adolescentul de 16 ani a fost surprins de o cameră de supraveghere dintr-un magazin unde s-a dus să fure. Provine dintr-o familie săracă, spun anchetatorii, care trăiește într-un container.

Cine este victima

Victima lui era vânzătoare la o carmangerie din Calea Girocului și nu locuia departe. A pândit-o pe biata femeie de 38 de ani până când a ieșit din tură. Aici se vede cum individul vine grăbit în urma ei hotărât să o jefuiască și, când prinde momentul, o atacă.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Mama criminală, care și-a ucis cei trei copii, a anunțat că se va omorî

A fost chinuită atât de tare că medicii nu au putut să-i salveze viața, cu toate că mai trăia când a ajuns ambulanța. Asasinul fugise. O altă cameră de supraveghere l-a filmat când se făcea nevăzut cu prada, un telefon mobil și un portofel în care erau, se pare, puțini bani.

Unde a fost găsit criminalul

Aflați încă sub imperiul unei frici teribile, oamenii spun că nu ar fi prima oară când aici, în locul în care a fost ucisă femeia, s-ar derula scene groaznice...

Citeste si: Descoperire macabră în județul Prahova. Autoritățile sunt în alertă

Tânărul de 16 ani a fost prins după o noapte și o zi de căutări. Polițiștii l-au găsit într-un sat din Timiș- la 10 km depărtare de locul crimei.

Vreme de trei ore a fost audiat în prezenţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului, apoi a fost dus în arest. Minorul şi-a recunoscut oribila faptă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si